Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σημασία έχει η νίκη»

«Σημασία έχει η νίκη»
Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018 - 23:42

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε ακόμη μία νίκη στην Ευρωλίγκα και αυτό είναι που κρατάνε οι ερυθρόλευκοι, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Μίλαν Τόμιτς.

Ο βοηθός προπονητή του Θρύλου υπογράμμισε ότι η ομάδα του έπαιξε ωραίο μπάσκετ για περίπου 35 λεπτά και σε γενικές γραμμές όλοι οι παίκτες έκαναν ένα καλό παιχνίδι.

Ωστόσο, υπογράμμισε ότι η πρώτη θέση δεν σημαίνει τίποτα και όλοι θα πρέπει να συνεχίσουν να αγωνίζονται στον ίδιο ρυθμό.

Πιο συγκεκριμένα ο Μίλαν Τόμιτς τόνισε:

«Για 35 λεπτά παίξαμε καλό και ωραίο μπάσκετ. Με πολλές ασίστ και πολλά τρίποντα. Ήμασταν πολύ καλοί, ευχαριστήθηκε ο κόσμος μπάσκετ. Τα τελευταία 5 χαλαρώσαμε κι έπεσε η διαφοραά. Είμαστε ευχαριστημένοι. Σημασία έχει η νίκη. Κοιτάμε τη συνέχεια. Έγινε ένα ομαδικό παιχνίδι με πολλές ασίστ, σε γενικές γραμμές ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από όλους. «Καλό είναι που είμαστε πρώτοι, αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Πρέπει να νικάμε και να κάνουμε στο τέλος ταμείο. Έχει ένα σφίξιμο στον δικέφαλο, θα κάνουμε μαγνητική και θα ξέρουμε αύριο».

Διαβάστε επίσης

Είδε Θρύλο ο Ντούντα (pic)

Είδε Θρύλο ο Ντούντα (pic)

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς βρέθηκε στο ΣΕΦ και παρακολούθησε το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

«Ο Ολυμπιακός έχει dna πρωταθλητισμού»

«Ο Ολυμπιακός έχει dna πρωταθλητισμού»

Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο, για την προσωπική του απόδοση, καθώς και για την ατυχία της ομάδας με τους πολλούς τραυματισμούς.