Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάτησε» στην Τζιρόνα ο Θρύλος

«Πάτησε» στην Τζιρόνα ο Θρύλος
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 - 16:25

Στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην πόλη της Τζιρόνα, βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την Πέμπτη την τοπική ομάδα (21:00), στον δεύτερο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Eurocup.

Η ομάδα του Κώστα Μίσσα, έχοντας σαν παρακαταθήκη το +5 της νίκης της πρώτης αναμέτρησης, (65-60) στο Δ.Α.Κ. της Γλυφάδας, έχει ως στόχο να υπερασπιστεί την διαφορά αλλά να μπορέσει και να πάρει τη νίκη, προκειμένου να είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Να θυμίσουμε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού, αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τη Βαρκελώνη, και στη συνέχεια έφτασε οδικώς στην Τζιρόνα.

Ο Θρύλος, βρίσκεται στο ξενοδοχείο, όπου θα διαμείνει αυτές τις ημέρες, και την Τετάρτη το βράδυ (21:00, ώρα Ελλάδος) θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Η αποστολή των αήττητων στις εγχώριες διοργανώσεις νταμπλούχων Ελλάδας, αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά και Ανθή Μπαλτά.

Στην Αθήνα έχει παραμείνει η Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, από την αναμέτρηση κόντρα στον Πρωτέα στη Βούλα, και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Διαβάστε επίσης

«Πρέπει να έχουμε υπομονή»

«Πρέπει να έχουμε υπομονή»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Κώστας Μίσσας, αναφέρθηκε στην επαναληπτική αναμέτρηση με την Τζιρόνα, και στάθηκε στο τι θα χρειαστεί ο Θρύλος προκειμένου να είναι αυτός που θα πάρει την πρόκριση στους «8» του Eurocup.

«Μπορούμε να προκριθούμε»

«Μπορούμε να προκριθούμε»

Την άποψη ότι η ομάδα της όχι μόνο μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση του Eurocup, αλλά να το κάνει μάλιστα κερδίζοντας, ανέφερε σε δηλώσεις της η Κατερίνα Σωτηρίου.

Στην Ισπανία ο Ολυμπιακός (pics)

Στην Ισπανία ο Ολυμπιακός (pics)

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου στην Ισπανία, καθώς την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Τζιρόνα στον επαναληπτικό μεταξύ τους αγώνα για το Eurocup.

Αντίδραση με Μπασκόνια

Αντίδραση με Μπασκόνια

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το ματς με τους Βάσκους, όπου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή (12/01) για την Ευρωλίγκα, με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη.