Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χάσαμε το μυαλό μας στην επίθεση»

«Χάσαμε το μυαλό μας στην επίθεση»
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 - 23:37

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, ηττήθηκε από την Τζιρόνα στην Ισπανία και έτσι δεν συνεχίζει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Κώστας Μίσσας, τόνισε στις δηλώσεις του, ότι η ομάδα του δεν ήταν καθόλου συγκεντρωμένη στην επίθεση και έτσι έχασε το μυαλό της και στην άμυνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο osfp.gr:

«Πάνω από όλα μπράβο στην Τζιρόνα. Έπαιξαν πολύ καλά και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Εμείς στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε καλύτερα στην άμυνα, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, ξέραμε ότι η Τζιρόνα είναι μία ομάδα που σκοράρει 81 πόντους κατά μέσο όρο στο Eurocup.

Οφείλαμε λοιπόν να την ρίξουμε στο σκορ, όμως σήμερα δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας και η Τζιρόνα ήταν πάρα πολύ καλή από την μεριά της.

Σούταρε με 56% από το τρίποντο και εξαιτίας της ευστοχίας της, κάποιες στιγμές χάσαμε το μυαλό μας στην επίθεση και δεν κοντρολάραμε τον ρυθμό. Ετσι το παιχνίδι κύλησε, η Τζιρόνα δίκαια πήρε το παιχνίδι και της εύχομαι καλή συνέχεια στη διοργάνωση».

Διαβάστε επίσης

Εύκολο βράδυ για την ΤΣΣΚΑ

Εύκολο βράδυ για την ΤΣΣΚΑ

Οι Ρώσοι κέρδισαν την Αρμάνι στο Μιλάνο με 107-81 – Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Το ταξίδι τελείωσε, πλέον κοιτάζει το νταμπλ

Το ταξίδι τελείωσε, πλέον κοιτάζει το νταμπλ

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου ηττήθηκε από την Τζιρόνα με 89-62, και έμεινε εκτός συνέχειας του Eurocup, φτάνοντας τελικά μέχρι και τους 16 της διοργάνωσης. Πλέον στόχο των νταμπλούχων Ελλάδας είναι οι διατήρηση των κεκτημένων τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.