Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έμοιαζαν λες και δεν μπορούσαν να χάσουν σουτ»

«Έμοιαζαν λες και δεν μπορούσαν να χάσουν σουτ»
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 - 00:15

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 89-62 από την Τζιρόνα στην Ισπανία και έτσι δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση για τις οκτώ καλύτερες ομάδες του Eurocup.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η Ιβόν Άντερσον, στις δηλώσεις, της τόνισε ότι ο ρυθμός που είχαν οι Ισπανίδες, ήταν φρενήρης, και έμοιαζαν λες και δεν μπορούν να χάσουν σουτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στο osfp.gr:

«Ηττηθήκαμε από μία πολύ καλή ομάδα σήμερα. Έμοιαζαν λες και δεν μπορούσαν να χάσουν ένα σουτ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορούσε να πέσει ο ρυθμός τους και γνωρίζαμε ότι στη Τζιρόνα θα ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

Ήμασταν κακοί επί την περιφέρεια σε αντίθεση με εκείνες και δεν ήμασταν αμυντικά στα επίπεδα που πρέπει να βρισκόμαστε. Εξαιτίας της άμυνάς μας δεν μπορούσαμε να τρέξουμε στην επίθεση. Ηταν ένα επίπεδο πάνω από εμάς σήμερα και πήραν την πρόκριση».

Διαβάστε επίσης

Στόχος το νταμπλ

Στόχος το νταμπλ

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στρέφει το βλέμμα της στους εγχώριους τίτλους, μετά τον αποκλεισμό από την Τζιρόνα για το Eurocup.

Εύκολο βράδυ για την ΤΣΣΚΑ

Εύκολο βράδυ για την ΤΣΣΚΑ

Οι Ρώσοι κέρδισαν την Αρμάνι στο Μιλάνο με 107-81 – Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

«Χάσαμε το μυαλό μας στην επίθεση»

«Χάσαμε το μυαλό μας στην επίθεση»

Ο Κώστας Μίσσας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Τζιρόνα, τόνισε ότι η ομάδα του δεν ήταν συγκεντρωμένη στην επίθεση και έτσι έχασε το μυαλό της στην άμυνα.