Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρέπει να αντιδράσουμε»

«Πρέπει να αντιδράσουμε»
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 - 23:46

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε αγνώριστος στη Βιτόρια και ηττήθηκε από την Μπασκόνια με 86-54, για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε για τα αίτια της ήττας, τονίζοντας ότι η απόδοση των «ερυθρόλευκων» έπεσε αισθητά μετά το πρώτο δεκάλεπτο. «Εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο, τα επόμενα 3 δεν παίξαμε καθόλου καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά…

Ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ωστόσο, τόνισε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα και να αντιδράσουν, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης με την Μακάμπι στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο, τα επόμενα 3 δεν παίξαμε καθόλου καλά ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν μπροστά, αλλά οι αντίπαλοί μας γύρισαν το παιχνίδι με το τραζίσιον. Εμείς δεν αντιδράσαμε σωστά και φτάσαμε στο τελικό σκορ».

Για το τι έφταιξε και ο Ολυμπιακός έκανε συνεχόμενα λάθη στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου: «Ηταν θέμα συγκέντρωσης, αλλά και μυαλού. Δεν είναι μόνο το σώμα, αλλά και το μυαλό. Είναι ένας συνδυασμός»

Για το αν ο Ολυμπιακός περνάει φάση ντεφορμαρίσματος ή αν πρόκειται απλά για ένα κακό παιχνίδι: «Θέλει μεγαλύτερη ανάλυση το αποψινό παιχνίδι».

Για τη διπλή εβδομάδα που ακολουθεί: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το αντιδράσουμε. Στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να κερδίσουμε. Το έχουμε κάνει στο παρελθόν, γιατί να μην το κάνουμε και τώρα; Ετσι είναι το μπάσκετ. Κάποια στιγμή θα έχεις και άσχημα αποτελέσματα. Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα και να αντιδράσουμε».

Διαβάστε επίσης

«Να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο»

«Να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο»

Ο Κώστας Παπανικολάου στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Ισπανία κόντρα στη Μπασκόνια, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε την απαιτούμενη ενέργεια, με αποτέλεσμα να πάνε όλα πίσω.