Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός ήταν άστοχος στα τρίποντα»

«Ο Ολυμπιακός ήταν άστοχος στα τρίποντα»
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 - 23:59

Στο γεγονός ότι η Μπασκόνια έλεγξε τον τομέα των ριμπάουντ και έτρεξε στο ανοιχτό γήπεδο στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνεθ, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, ο Ισπανός προπονητής χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους» ως εξαιρετική ομάδα, η οποία ωστόσο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, στο αποψινό παιχνίδι ήταν άστοχη στα τρίποντα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι πάντα καλύτερο το αποτέλεσμα όταν παίζουμε ομαδικά, κυκλοφορούμε την μπάλα και έχουμε καλή ομαδική άμυνα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο Ολυμπιακός είναι μια εξαιρετική ομάδα, που σε αυτό το ματς, μετά το δεύτερο ματς, ήταν πολύ άστοχη στα τρίποντα και αυτό είναι καλό για εμάς.

Από την πλευρά μας πήραμε τα ριμπάουντ, τρέξαμε καλά το παρκέ, είχαμε βοήθειες από τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά έχουμε ένα νέο, δύσκολο παιχνίδι σε 48 ώρες και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Διαβάστε επίσης

«Πρέπει να αντιδράσουμε»

«Πρέπει να αντιδράσουμε»

Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε για τα αίτια της συντριβής στην Βιτόρια και έδωσε το σύνθημα για την ανασυγκρότηση των Πειραιωτών.

«Να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο»

«Να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο»

Ο Κώστας Παπανικολάου στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Ισπανία κόντρα στη Μπασκόνια, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε την απαιτούμενη ενέργεια, με αποτέλεσμα να πάνε όλα πίσω.