Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους «ερυθρόλευκους»

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους «ερυθρόλευκους»
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 - 09:23

Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστη η αποστολή του Ολυμπιακού, κατά την επιστροφή της από την Βιτόρια, μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Μπασκόνια.

Αν και αρχικά η πτήση που μετέφερε τους «ερυθρόλευκους» ήταν προγραμματισμένη να προσγειωθεί στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 04:15, εν τούτοις λόγω της κακοκαιρίας δεν κατέστη δυνατή η προσγείωση του αεροπλάνου, με αποτέλεσμα να αλλάξει εν πτήση το πλάνο του και να πάρει πορεία προς την Κρήτη και τα Χανιά.

Για μια ακόμα φορά, ωστόσο, υπήρξε αλλαγή στα σχέδια και αντί για τα Χανιά, το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Ηράκλειο στις 04:55. Μετά τον ανεφοδιασμό του, στις 05:40 ξεκίνησε και πάλι το ταξίδι του για την Αθήνα, όπου έφτασε τελικά στις 06:20.

Όλα τα είχαν οι Πειραιώτες, το τουρ στην Ελλάδα τους έλειπε…

Διαβάστε επίσης

Ανασύνταξη και αντίδραση

Ανασύνταξη και αντίδραση

Η ήττα από την Μπασκόνια πλήγωσε τον εγωισμό των Πειραιωτών, οι οποίοι θα πρέπει να αλλάξουν το… τσιπ και να δείξουν ξανά το καλό τους πρόσωπο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Μακάμπι.

Η συγκυρία που δείχνει… κούπα!

Η συγκυρία που δείχνει… κούπα!

Μια παράδοση που μπορεί να αναδειχθεί σε πολύ ευεργετική για τον Ολυμπιακό διαμορφώθηκε μετά την ήττα των «ερυθρολεύκων» κόντρα στη Μπασκόνια.

«Το σκορ μιλά από μόνο του...»

«Το σκορ μιλά από μόνο του...»

Δεν θέλησε να μπει σε διαδικασία ανάλυσης παιχνιδιού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος τόνισε η ομάδα του ήταν εκτός παιχνιδιού από την β περίοδο και έπειτα.