Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανασύνταξη και αντίδραση

Ανασύνταξη και αντίδραση
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 - 12:49

Ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε… ποτέ στον αγώνα με την Μπασκόνια, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τη συντριβή με 86-54. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, ξέμειναν από ενέργεια και μοιραία ηττήθηκαν από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεθ.

Μια ήττα που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπανικολάου, πλήγωσε τον εγωισμό των Πειραιωτών, οι οποίοι θα πρέπει να ανασυνταχθούν και να αντιδράσουν, αρχής γενομένης από το ματς της ερχόμενης Τρίτης με την Μακάμπι στο ΣΕΦ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του θα πρέπει να κοιτάξουν τι πήγε στραβά στον αγώνα με τη Μπασκόνια και να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη στην αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς.

Ενα παιχνίδι που κρύβει πολλές παγίδες, με την Μακάμπι να είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, που χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο πρέπει να αλλάξουν το… τσιπ και να δείξουν ξανά το καλό τους πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης

Γυρίζει σελίδα

Γυρίζει σελίδα

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ επικεντρώνεται στις εγχώριες διοργανώσεις και στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθλητικό, για την 11η αγωνιστική της Α1.

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους «ερυθρόλευκους»

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους «ερυθρόλευκους»

Λόγω κακοκαιρίας το αεροπλάνο που τους μετέφερε από την Βιτόρια δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο «Ελ. Βενιζέλος» - Το αεροσκάφος άλλαξε πορεία, προσγειώθηκε στο Ηράκλειο και τελικά οι Πειραιώτες αφίχθησαν στην Αθήνα στις 06:20!