Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γυρίζει σελίδα

Γυρίζει σελίδα
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 - 13:46

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ ολοκλήρωσε την ευρωπαϊκή της περιπέτεια και πλέον στρέφει την προσοχή της στις εγχώριες διοργανώσεις και στην κατάκτηση του νταμπλ.

Οι «ερυθρόλευκες», οι οποίες χθες το βράδυ επέστρεψαν στην Ελλάδα από την Τζιρόνα, έχουν επικεντρωθεί στον αγώνα με τον Παναθλητικό, για την 11η αγωνιστική της Α1.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας το μεσημέρι της Κυριακής στις 15:30 θα υποδεχθούν στο ΔΑΚ Γλυφάδας την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με στόχο να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους.

Παράλληλα, θέλουν να επιστρέψουν σε υψηλές πτήσεις και να χαρίσουν θέαμα σε όσους βρεθούν στο γήπεδο, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης

Να χάνεις, αλλά με υπερηφάνεια...

Να χάνεις, αλλά με υπερηφάνεια...

Ο Τόλης Λέουσης γράφει για την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασκόνια και τονίζει ότι αυτό που ενοχλεί περισσότερο είναι το γεγονός ότι η ομάδα παραδόθηκε αμαχητί.

Πόλος έλξης οι παίκτες του Ολυμπιακού (pics)

Πόλος έλξης οι παίκτες του Ολυμπιακού (pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» παρά την απογοήτευση από το τελικό αποτέλεσμα στο ματς με την Μπασκόνια, δεν χάλασαν χατίρι στους μικρούς φίλους της ισπανικής ομάδας και έβγαλαν μαζί τους φωτογραφίες.

Ανασύνταξη και αντίδραση

Ανασύνταξη και αντίδραση

Η ήττα από την Μπασκόνια πλήγωσε τον εγωισμό των Πειραιωτών, οι οποίοι θα πρέπει να αλλάξουν το… τσιπ και να δείξουν ξανά το καλό τους πρόσωπο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Μακάμπι.