Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ένα κομμάτι της καρδιάς μου στο ΣΕΦ»

«Ένα κομμάτι της καρδιάς μου στο ΣΕΦ»
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 - 17:03

O Ολυμπιακός μετά την ήττα από την Μπασκόνια, αντιμετωπίζει τον ΓΣΛ Φάρο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Απέναντι του θα είναι ένας παίκτης που έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, ο Μανώλης Παπαμακάριος. Ο έμπειρος γκαρντ έγραψε στο προσωπικό του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση, τονίζοντας πως: «Για μένα, τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, έχουν πάντα ιδιαιτερότητες. Έπαιξα στον Ολυμπιακό και πάντα με υποδέχονται όλοι με αγάπη. Έζησα πολύ όμορφες στιγμές και ένα κομμάτι της καρδιάς μου θα βρίσκεται πάντα σε μια γωνίτσα στο ΣΕΦ».

Αναφορικά τώρα με το αγωνιστικό κομμάτι και τις βλέψεις της ομάδας του, ο Παπαμακάριος έγραψε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ καλό παιχνίδι για μας, αυτό με τον Ολυμπιακό. Λέω πολύ καλό διότι από τέτοια ματς μόνον κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε. Αυτό που μας ενδιαφέρει πάνω από όλα, είναι να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα, να είμαστε αξιοπρεπείς.

Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε στους προηγούμενους αγώνες. Διαφωνώ με αυτούς που λένε ότι τέτοιου είδους παιχνίδια δεν αποτελούν κριτήριο. Αυτά τα ματς, σου δείχνουν μέχρι που μπορείς να φθάσεις. Κι εμείς μπορούμε να φθάσουμε πιο ψηλά από τη θέση που βρισκόμαστε τώρα. Είμαι σίγουρος ότι στον δεύτερο γύρο, θα δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες».

Διαβάστε επίσης

Πόλος έλξης οι παίκτες του Ολυμπιακού (pics)

Πόλος έλξης οι παίκτες του Ολυμπιακού (pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» παρά την απογοήτευση από το τελικό αποτέλεσμα στο ματς με την Μπασκόνια, δεν χάλασαν χατίρι στους μικρούς φίλους της ισπανικής ομάδας και έβγαλαν μαζί τους φωτογραφίες.

Να χάνεις, αλλά με υπερηφάνεια...

Να χάνεις, αλλά με υπερηφάνεια...

Ο Τόλης Λέουσης γράφει για την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασκόνια και τονίζει ότι αυτό που ενοχλεί περισσότερο είναι το γεγονός ότι η ομάδα παραδόθηκε αμαχητί.