Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γκόντας ξεμπρόστιασε την ΚΕΔ και την… κωλοτούμπα του Κορομηλά (Vid)

Ο Γκόντας ξεμπρόστιασε την ΚΕΔ και την… κωλοτούμπα του Κορομηλά (Vid)
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 - 21:21

Δεν έχουν το Θεό τους… Ειλικρινά δεν μπορούμε να βρούμε άλλη φράση που να ταιριάζει στα «έργα και ημέρες» της ΚΕΔ. Δεν έχουν τον Θεό τους και μάλιστα έχουν το θράσος να κάνουν το άσπρο-μαύρο. Να εκθέτουν ανεπανόρθωτα και με τον χειρότερο τρόπο τον ίδιο τους τον εαυτό. Δεν θα σας κουράσουμε. Άλλωστε το βίντεο που παραθέτουμε, το οποίο «ανέβασε» στο twitter που διατηρεί ο διεθνής διαιτητής Σπύρος Γκόντας τα λέει όλα. Τους εκθέτει ανεπανόρθωτα με πρώτον και κύριο τον Κώστα Κορομηλά. Το μέλος της σημερινής ΚΕΔ.

Οι διαιτητές της Ευρωλίγκας είναι γνωστό πως έχουν κοπεί από το ελληνικό πρωτάθλημα- μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό- με μία απόφαση του στυλ «αποφασίζουμε και διατάζουμε» από την ΕΟΚ και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και φυσικά το όργανό» του την ΚΕΔ. Τους έχουν κόψει γιατί έχουν τολμήσει να σφυρίξουν στην Ευρωλίγκα και ο Βασιλακόπουλος είναι γνωστό πως είναι με τη Fiba και βλέπει «εχθρό» την Ευρωλίγκα.

Ούτε κάποιο επίσημο έγγραφο, ούτε κάποια επίσημη αιτιολογία. Μόνοι τους βέβαια εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα με το πειθαρχικό που πήγαν να περάσουν τους διεθνείς διαιτητές που στα χαρτιά εκεί το λένε ξεκάθαρα: «Δεν ακολουθήσατε την εντολή». Μιλάμε για δυσωδία, το λιγότερο…

Έλα ντε όμως που αυτή η ζωή κύκλους κάνει. Έλα ντε που το παρελθόν στιγματίζει και δεν σβήνει…

Ο Κώστας Κορομηλάς, αυτός που τώρα μαζί με τους υπόλοιπους της ΚΕΔ τιμωρεί τους διεθνείς διαιτητές και δεν τους αφήνει να σφυρίξουν στην Ελλάδα, γιατί το επιθυμεί ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, αυτός, ο ίδιος ο κύριος, είχε βγει σε τηλεοπτική εκπομπή και πιο συγκεκριμένα στη «Δίκη της Δευτέρας», όπου στο πάνελ βρίσκονταν και ο Νίκος Ζαβλανός και ο Κώστας Ρήγας, και τόνιζε με στόμφο πόσο άδικη ήταν η απόφαση του Γ. Βασιλακόπουλου, προέδρου της Fiba Europe τότε, να κόψει και τους διεθνείς διαιτητές που σφύριζαν στην Ευρωλίγκα.

Τότε ήταν διαιτητής βέβαια και τώρα είναι… παράγοντας. Τότε έκρινε και τάσσονταν απέναντι από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για την απόφασή του και τώρα συμπορεύεται μαζί του.

Τότε έλεγε για αδικίες για μη ισονομία και μη ισότητα ενώ τώρα κόβει τους διεθνείς διαιτητές και τους λέει ότι θα τιμωρηθείτε κι από πάνω γιατί δεν υπακούτε. Πόση υποκρισία ακόμα; Πόσο θράσος;

Βέβαια βρίσκουν και τα κάνουν. Αφού δεν ασχολείται κανείς; Αφού δεν πειράζουν τα… φιλαράκια τους γιατί τους βολεύει αυτό το σύστημα, δεν σηκώνουν κεφάλι στον Βασιλακόπουλο, φυσικά και θα αλωνίζουν. Η στάμπα όμως μένει για πάντα γιατί καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα. Και σε αυτούς το όνομα έχει βγει προ πολλού. Έχουν φτάσει στο σημείο να ντρέπονται να κυκλοφορήσουν στον δρόμο…

Ο Κορομηλάς έλεγε τότε «νομίζω δεν είναι ισοτιμία και ισονομία αυτή… Η εθνική ομάδα άλλωστε διαιτητεύετε από διαιτητές της Uleb. Θεωρώ άδικη αυτή την απόφαση, θεωρώ ότι πρυτανεύσει αυτή η λογική». Τώρα; Να τιμωρηθούν οι διεθνείς διαιτητές. Στα δικαστήρια πάντως θα πέσει πολύ γέλιο. Και όταν βγει η απόφαση και… ξηλωθούν να δείτε τι έχει να γίνει. Στις τηλεοράσεις θα παίζουν πάλι με ύφος απολογητικό.

ΥΓ: Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία τους… αντικειμενικούς. Τους λάτρεις της αλήθειας να πάρουν θέση και φυσικά να ασχοληθούν με το θέμα αυτό. Υπάρχει ένα βίντεο που εκθέτει ανεπανόρθωτα όλο αυτό το σύστημα. Τους παίρνει να το παίξουν ως οφείλουν και να ενημερώσουν τον κόσμο τους; Nα το ψάξουν, να ασχοληθούν με το θέμα το οποίο βρίσκεται στα δικαστήρια ή θα το θάψουν για να μην τσινήσουν οι από πάνω;

Διαβάστε επίσης

Σαρωτικές οι «ερυθρόλευκες»

Σαρωτικές οι «ερυθρόλευκες»

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου διέλυσε με 97-52 τον Παναθλητικό και έκανε το 11 στα 11 στο πρωτάθλημα.