Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Man2Man των «ερυθρόλευκων» με τον Φάρο

Το Man2Man των «ερυθρόλευκων» με τον Φάρο
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 - 10:02

Κριτική: ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 100-69 τον ΓΣΛ Φάρο και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από καιρό. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος καλοί και τελείωσαν από το πρώτο δεκάλεπτο ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Το gavros.gr προχωράει στην κριτική των παικτών του Θρύλου για την αναμέτρηση με τον ΓΣΛ Φάρο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΝΟ 1 MΑΚΛΙΝ

Δεν τον είδαμε και πολύ στο παρκέ, με τον Σφαιρόπουλο να τον συντηρεί και να τον κρατάει για ώρα στον πάγκο. Ο Αμερικανός σέντερ έκλεισε την αναμέτρηση με μόλις 4 πόντους σε 13 αγωνιστικά λεπτά και πλέον θα προετοιμαστεί για την αναμέτρηση με την Μακάμπι την Τρίτη.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2

ΝΟ 4 ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Ιδιαίτερα αγχωμένος φάνηκε ο Τολιό. Λάθος πάσες, μπλεκόταν στην επίθεση και γενικότερα μία αναμενόμενη πρεμούρα να αποδείξει πράγματα στον προπονητή του. Σαφώς καλύτερος στο δεύτερο πέρασμά του, είχε δύο ασίστ, ετρεξε καλά το παρκέ, πέτυχε και το τριποντάκι του. Τα χρειάζεται αυτά τα παιχνίδι για να έχει και αυτός ρυθμό.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2

ΝΟ 6 ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

Από τους κορυφαίους παίκτες του Θρύλου στη β περίοδο μαζί με τον Τόμπσον και ο λόγος που η διαφορά ανέβηκε απότομα υπέρ της ομάδας του. Τελείωσε την αναμέτρηση με 13 πόντους με 6/8 σουτ, ενώ κατέβασε και 6 ριμπάουντ και μοίρασε τέσσερις ασίστ. Στο… νήμα έχασε το βραβείο του MVP στην αναμέτρηση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5

ΝΟ 7 ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Ορεξάτος ο αρχηγός του Ολυμπιακού καθώς σκόραρε 8 πόντους στα πρώτα 4,5 λεπτά και 10 συνολικά στο τέλος του δεκαλέπτου. Δεν επέστρεψε ποτέ στο παρκέ, αφού οι «ερυθρόλευκοι» ξέφυγαν στο σκορ και δεν υπήρχε λόγος να κουραστεί επιπλέον.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 3

ΝΟ 11 ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Ο προπονητής τού έδωσε χρόνο συμμετοχής για να βρει τα πατήματά του. παραμένει εκτός ρυθμού πάντως και μοιάζει ακόμα να θέλει τον χρόνο του. Στα 19 λεπτά που αγωνίστηκε είχε 5 μόλις πόντους, χωρίς να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2

ΝΟ 13 ΣΤΡΕΛΝΙΕΚΣ

Παροτι είναι πίσω εξαιτίας του τραυματισμού που πέρασε σε θέμα φυσικής κατάστασης, ο Λετονός ήταν πολύ καλός στο β μέρος πετυχαίνοντας 7 πόντους στην τρίτη περίοδο. Πέτυχε 2/3 τρίποντα και 12 πόντους συνολικά, με το ζητούμενο πλέον να είναι να βρει την χαμένη του φόρμα και να εμφανιστεί όλο και καλύτερος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 3

ΝΟ 16 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Πιεστικός στην άμυνα με καλές αντιδράσεις στην επίθεση, φτάνοντας στους 8 πόντους στην πρώτη περίοδο. Αγωνίστηκε συνολικά για 14 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα, χρόνος υπεραρκετός για να έχει ρυθμό ενόψει της διαβολοβδομάδας που έρχεται.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4

ΝΟ 17 ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Τρίποντο στην πρώτη του προσπάθεια για σουτ. Καλές αμυντικές τοποθετήσεις, δουλειά στο ριμπάουντ (6 στο ημίχρονο) και μία ασίστ άλεϊ ουπ με τον Μιλουτίνοφ. Πέρασε και πάλι στο ματς λίγο πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου και δεν πρόσφερε τίποτα περισσότερο αφού δεν χρειάστηκε κι όλας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 3

ΝΟ 22 ΡΟΜΠΕΡΤΣ

Μπαίνει στο ματς και δέχεται coast2coast από τον Παπαντωνίου. Η δεύτερη του προσπάθεια ήταν ένα τρίποντο, στο οποίο ήταν μόνος του για δύο δευτερόλεπτα τουλάχιστον. Δείγμα της αυτοπεποίθησής του. «Ξεμπούκωσε» στη συνέχεια φτάνοντας τους 17 πόντους με 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ και έδειξε σημάδια που όλοι θα ήθελαν να βλέπουν.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5

ΝΟ 31 ΜΠΟΓΡΗΣ

Μπήκε στο τέλος της αναμέτρησης, πέτυχε ένα δίποντο είχε και ένα ριμπάουντ. Ισως άξιζε να μπει πιο νωρίς. Όπως και να έχει στα 7 λεπτά και σε ένα παιχνίδι τελειωμένο, ήταν αναμενόμενο να μείνει κρύος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1

ΝΟ 33 ΓΟΥΙΛΤΖΕΡ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Τάπα στον Κίλι η πρώτη του ενέργεια, αλλά και δύο γρήγορα φάουλ που τον έστειλαν στον πάγκο. Εβαλε το τριποντάκι του στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως συμπλήρωσε τέσσερα προσωπικά και έδωσε τη θέση του στον Παπαπέτρου,. Μέτρια πράγματα από τον Γουίλτζερ σε ένα εύκολο παιχνίδι.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2

ΝΟ 34 ΤΟΜΠΣΟΝ

Από το…ζέσταμα φάνηκε ορεξάτος. Ο Χόλις ήταν κομβικός σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρονου για να ανοίξει η διαφορά. Πέτυχε 9 πόντους, μάζεψε 3 ριμπάουντ, έτρεξε στο τρανζίσιον και βοήθησε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Σκοραρε συνολικά 11 πόντους, είχε 5 ριμπάουντ και τρεις ασίστ, σε μία μέρα που ήταν και αυτός θετικότατος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5

Διαβάστε επίσης

Γλυκό καλωσόρισμα (pics)

Γλυκό καλωσόρισμα (pics)

Η πρώτη προπόνηση του 2018 με τους εκπαιδευόμενους του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

100άρα στον ΓΣΛ και τώρα… Μακάμπι!

100άρα στον ΓΣΛ και τώρα… Μακάμπι!

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του απέναντι στον Φάρο, κέρδισε επιβλητικά με 100-69 στο ΣΕΦ, ωστόσο τα πραγματικά καλά (και ζόρικα) είναι μπροστά του.