Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι μεταδόσεις του OSFP TV (pic)

Οι μεταδόσεις του OSFP TV (pic)
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 - 19:03

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά επτά μεταδόσεις έρχονται από το κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Το OSFP TV, έχει προγραμματίσει να μεταδώσει ζωντανά, πολλές και σημαντικές αναμετρήσεις των τμημάτων του Ερασιτέχνη Θρύλου.

Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή 19/01, με τους εναρκτήριους αγώνες του προκριματικού ομίλου της Euroleague, για το πόλο των γυναικών, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Πάντοβα στις 18:30, ενώ η Ουραλότσκα θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Μεσίνα στις 20:15.

Το Σάββατο, το OSFP TV, θα ξεκινήσει τις μεταδόσεις με το ντέρμπι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την Α1, και στη συνέχεια θα υπάρξουν και πάλι οι αναμετρήσεις του πόλο των γυναικών για την Euroleague, με τον Θρύλο να αντιμετωπίζει την Ουραλότσκα (18:45), και η Μεσίνα την Πάντοβα (20:30).

Τέλος, το κρεσέντο των μεταδόσεων, ολοκληρώνεται την Κυριακή 21/01, με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει τον όμιλο κόντρα στη Μεσίνα (10:45), ενώ οι αγώνες του ομίλου ολοκληρώνονται με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Πάντοβα και την Ουραλότσκα (12:30).

Διαβάστε επίσης

Τολιόπουλος αντί του ΜακΛιν!

Τολιόπουλος αντί του ΜακΛιν!

Ο Αμερικανός σέντερ ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση της ομάδας του και τη θέση του θα πάρει στη 12άδα ο Έλληνας γκαρντ.