Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ψυχραιμία, το καλύτερο «μυστικό»

Η ψυχραιμία, το καλύτερο «μυστικό»
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 - 13:36

Είναι πασιφανές πως η ομάδα του Ολυμπιακού περνάει κοιλιά. Δεν έχει καλά αποτελέσματα, δεν παίζει καλό μπάσκετ, δεν μπορεί να αντιδράσει σε ορισμένες περιπτώσεις και δυστυχώς η κατάσταση έχει εξελιχθεί άσχημα για την ομάδα. Τίποτα δεν χάθηκε βέβαια, ο Ολυμπιακός είναι μέσα σε όλους τους στόχους και αυτό θα πρέπει να το κρατήσουν μερικοί στο μυαλό τους.

Είναι φυσιολογικό από εκεί και πέρα, πως ο Ολυμπιακός έχει μερικά προβλήματα τούτη την περίοδο. Δεν είναι η ομάδα που είχαμε συνηθίσει και η εικόνα δεν χαροποιεί κανέναν στην ομάδα. Στον αγώνα με την Κίμκι δηλαδή, πέραν του 3-5 που προηγήθηκε ο Ολυμπιακός, τίποτα... Μια ομάδα που δεν ήξερε πώς να αντιδράσει και μια ομάδα που δυστυχώς δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Και είναι περίεργο πώς από την τριαντάρα με τη Μακάμπι, πήγε στη... τριαντάρα από τη ρωσική ομάδα. Όντως, κάτι συμβαίνει στον Ολυμπιακό, αλλά όπως όλα τα προβλήματα λύνονται, έτσι θα λυθεί και αυτό. Με τον Θρύλο και τους ανθρώπους του να προτάσσουν την ψυχραιμία πάνω από όλα.

Και όποια λύση και να παρθεί, αυτή θα είναι για το καλό του συλλόγου και της ηρεμίας της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Βαζέλα, έλα...

Βαζέλα, έλα...

Με τον ΠΑΟ παίζει στη Γλυφάδα στις 14:30 το Σάββατο ο Ολυμπιακός και θέλει να επεκτείνει το σερί του.

Και το αντίδοτο σε όλα αυτά είναι…

Και το αντίδοτο σε όλα αυτά είναι…

Ο Τόλης Λεούσης ασχολείται με μία διαφορετική προσέγγιση για την ήττα-διασυρμό του Ολυμπιακού στη Μόσχα, και γράφει το πώς παρουσιάστηκε αυτή και μέσα από τα social media που όλοι ξέρουν το πρόβλημα για κάθε λύση.