Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαζέλα, έλα...

Βαζέλα, έλα...
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 - 14:17

Στη 12η αγωνιστική έχει φτάσει το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός κοντράρεται το Σάββατο στη Γλυφάδα με τον ΠΑΟ στις 14:30. Οι παίκτριες του Κώστα Μίσσα, θέλουν να επεκτείνουν το σερί τους και δεν θα αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα από τις αντιπάλους τους.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, η Βικτόρια Μακόλι ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα. Αν μπορέσει να προπονηθεί, θα ενσωματωθεί στην αποστολή. Ειδάλλως, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Δηλώσεις σχετικά με τον αγώνα, έκανε ο Κώστας Μίσσας, που είπε τα εξής στο osfp.gr. «Σίγουρα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι το οποίο αντιμετωπίζουμε με πάρα πολύ μεγάλη σοβαρότητα. Και αυτό γίνεται ανεξάρτητα της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων. Ο λόγος είναι απλός και είναι ότι εμείς δεν ξεχνάμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Και απέναντί μας είναι ο Παναθηναϊκός, τον οποίο και θέλουμε να κερδίσουμε».

Διαβάστε επίσης

Και το αντίδοτο σε όλα αυτά είναι…

Και το αντίδοτο σε όλα αυτά είναι…

Ο Τόλης Λεούσης ασχολείται με μία διαφορετική προσέγγιση για την ήττα-διασυρμό του Ολυμπιακού στη Μόσχα, και γράφει το πώς παρουσιάστηκε αυτή και μέσα από τα social media που όλοι ξέρουν το πρόβλημα για κάθε λύση.