Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο γήπεδο ο πρόεδρος, μαζί με τον Φασούλα

Στο γήπεδο ο πρόεδρος, μαζί με τον Φασούλα
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 - 08:52

Την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟ για τη 12η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών παρακολούθησαν στη Γλυφάδα οι Μιχάλης Κουντούρης και Παναγιώτης Φασούλας. Τόσο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη όσο και ο γενικός διευθυντής της ομάδας βρέθηκαν στο κλειστό για να δουν από κοντά ακόμα έναν θρίαμβο του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟ.

Οι Πειραιώτισσες δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να φτάσουν στη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου και έφτασαν σε έναν μεγάλο θρίαμβο, που γράφτηκε και μ’ αυτόν ιστορία. Ο Κουντούρης, που είναι πάντα κοντά σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, χάρηκε φυσικά από αυτή την επιτυχία των κοριτσιών και σίγουρα χαρούμενος θα ήταν και ο Φασούλας.

Η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ, βοηθάει τον Ολυμπιακό από άλλο πόστο εδώ και λίγο καιρό και από τη στιγμή που είδε κι αυτός τι είναι ικανά να κάνουν τα κορίτσια του Θρύλου, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση, τη δουλειά και την προσπάθεια όλων στο τμήμα.

Διαβάστε επίσης

Πρόεδρε, Χρόνια σου Πολλά!

Πρόεδρε, Χρόνια σου Πολλά!

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έχει τα γενέθλιά του σήμερα. Γίνεται 45 χρόνων και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού του εύχεται τα καλύτερα.

«Θα ανακάμψουμε και θα γίνουμε πιο δυνατοί»

«Θα ανακάμψουμε και θα γίνουμε πιο δυνατοί»

Ο Τζαμέλ Μακλίν κάλεσε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να στηρίξουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και εμφανίστηκε σίγουρος ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα δείξουν σύντομα και πάλι το καλό τους πρόσωπο.

Μαθήματα fair play από εσάς;

Μαθήματα fair play από εσάς;

Μάλλον δεν θυμούνται καλά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Καλό είναι να σας θυμίσουμε εμείς τι κάνατε κατά το παρελθόν ως σύλλογος.