Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επέστρεψε ο Μακλίν, θεραπεία ο Παπαπέτρου!

Επέστρεψε ο Μακλίν, θεραπεία ο Παπαπέτρου!
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 - 22:11

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στον Ολυμπιακό, μετά το επιβεβλημένο ρεπό της Δευτέρας, επέστρεψαν στις προπονήσεις ούτως ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Το ευχάριστο είναι για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο πως ο Τζαμέλ Μακλίν, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι με τη Μακάμπιμε σφίξιμο στη μέση και κατά συνέπεια δεν είχε παίξει κόντρα σε Κίμκι και Προμηθέα, επέστρεψε στις προπονήσεις με την ομάδα.

Ο Αμερικανός σέντερ προπονήθηκε κανονικά έχοντας ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου εξαιτίας ενοχλήσεων στο δεύτερο μετατάρσιο του ποδιού του. Ο 23χρονος φόργουορντ είχε υποστεί στον αγώνα με την Κίμκι κάκωση στο αριστερό του πόδι με ευαισθησία στο δεύτερο μετατάρσιο. Παρά το γεγονός ότι στο ματς με τον Προμηθέα η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη ακολούθησε την ομάδα στη Πάτρα και μάλιστα έπαιξε για κάτι πάνω από 3 λεπτά στο πρώτο μέρος του αγώνα ωστόσο δεν ξαναμπήκε.

Οι ενοχλήσεις δεν έχουν αποχωρήσει και γι αυτό έκανε θεραπεία ώστε να απαλλαγεί από αυτές. Οι ημέρες μέρες θα δείξουν επακριβώς την κατάστασή του και κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Διαβάστε επίσης