Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκτός οι διαιτητές της Ευρωλίγκας για το ΟΑΚΑ

Εκτός οι διαιτητές της Ευρωλίγκας για το ΟΑΚΑ
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 - 17:24

Γνωστή έγινε η διαιτητική τριάδα για την αναμέτρηση της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ και το ντέρμπι «αιωνίων». Ποιοι θα σφυρίξουν το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό; Μη βιάζεστε και ας τα πάρουμε τα πράγματα λίγο από την αρχή.

Οι Σπύρος Γκόντας, Ηλίας Κορομηλάς, Πέτρος Παπαπέτρου και Γιάννης Φούφης έχοντας δικαιωθεί από το ΑΣΕΑΔ για τον αποκλεισμό τους από την αρμόδια αρχή, έπρεπε να είναι ανάμεσα στους διαιτητές που θα ήταν υποψήφιοι για να διευθύνουν την αναμέτρηση στο κλειστό του Αμαρουσίου. Κάτι που για άλλη μία φορά δεν έγινε.

Αυτό έφερε και την απορία του Ολυμπιακού, με τον εκπρόσωπο του, Χρήστο Σταυρόπουλο, να ρωτάει την αιτία και την 5μελης επιτροπή να απαντάει «Δεν έχουμε στα χέρια μας την απόφαση και το σκεπτικό του ΑΣΕΑΔ, ό,τι ενημέρωση έχουμε είναι από τα site».

Οι άνθρωποι της ΚΕΔ λοιπόν προχώρησαν τη διαδικασία χωρίς τους διαιτητές της Ευρωλίγκας δείχνοντας για άλλη μία φορά την πραγματική εικόνα της αρμόδιας αρχής, αδειάζοντας την απόφαση του ΑΣΕΑΔ με μία αστεία πρόφαση.

Οι τρεις λοιπόν που θα διευθύνουν το ματς της 14ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι οι Αναστόπουλος, Πηλοϊδης και Παναγιώτου.

Διαβάστε επίσης

Δεν πάει Βελιγράδι ο Παπαπέτρου

Δεν πάει Βελιγράδι ο Παπαπέτρου

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και αποκλείστηκε για την αποστολή του ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.