Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οι διαιτητές καθόρισαν το ματς»

«Οι διαιτητές καθόρισαν το ματς»
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 - 00:36

Πυρ και μανία με τους διαιτητές ήταν μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό ο προπονητής της Ζαλγκίρις, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους! Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της λιθουανικής ομάδας, οι «διαιτητές καθόρισαν το παιχνίδι».

«Οι διαιτητές καθόρισαν το παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ όταν ρωτήθηκε σε ποια φάση αναφέρεται, απάντησε: «Ποια φάση; Ποιά φάση από όλες; Αλήθεια κάνεις αυτή την ερώτηση;».

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι μια από τις φάσεις στις οποίες διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Γιασικεβίτσιους κατά τη διάρκεια του αγώνα, έγινε στα τελευταία κυριολεκτικά δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας, όταν ο Πάγνκος ανέλαβε την τελευταία επίθεση με το σκορ στο 83-83 και οι διαιτητές δεν έδωσαν κανένα από τα 3 φάουλ που έγιναν πάνω στον Καναδό γκαρντ.

Παράλληλα, ο Γιασικεβίτσιους είχε πολλά παράπονα από τους διαιτητές και για τα σφυρίγματά τους, με τον Λιθουανό να δείχνει τους διαιτητές ως υπεύθυνους για την ήττα της Ζαλγκίρις.

Διαβάστε επίσης

Restart στο… καμίνι των «σκληρών»! (Vids)

Restart στο… καμίνι των «σκληρών»! (Vids)

Ο Ολυμπιακός μακριά από το ΣΕΦ χωλαίνει. Στους 67 πόντους ο μ.ο. πόντων του, τελευταίος σε τρίποντα… πρώτος σε λάθη- Θέλει να το φτιάξει και να κάνει επανεκκίνηση…