Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να σηκώσουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε»

«Να σηκώσουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε»
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 - 22:27

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Βελιγράδι γνωρίζοντας την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Μίλαν Τόμιτς στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι θα πρέπει πλέον όλοι στην ομάδα να σηκώσουν το κεφάλι να κοιτάξουν μπροστά, ώστε να μπορέσουν να γυρίσουν την κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ήττα από τον Ερυθρό:

«Υπάρχει σίγουρα προβληματισμός όταν χάνεις σερί ματς στη σειρά. Εχουμε προβληματιστεί, δουλεύουμε, όμως στο 4ο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ κακοί. Το γυρίσαμε μέσα στο ματς, πήγαμε στους 7 πόντους στο τελευταίο 10λπτο, όμως εκεί δεν ήμασταν όπως έπρεπε και έτσι χάσαμε. Ετσι είναι τα πράγματα. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πέρασε στο σκορ, αλλά στην τελευταία περίοδο έχασε, παίζοντας κακό μπάσκετ:

«Ετσι, όπως πήγε το ματς στο 4ο 10λεπτο δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν κερδίζεται ένα ματς μόνο από μία περίοδο. Χτίζεις από την αρχή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να πάρεις τη νίκη. Περάσαμε μπροστά, χάναμε στο πρώτο μέρος, αν κερδίζαμε δεν θα μίλαγε κανείς για το πρώτο ημίχρονο. Ηταν ένα περίεργο ματς, είχαμε την ευκαιρία όταν πήραμε τη διαφορά να ξεφύγουμε στο σκορ, όμως τελικά δεν τα καταφέραμε».

Για το τι φταίει και ο Ολυμπιακός έχει σερί ηττών εκτός έδρας:

«Αν μπούμε σε ανάλυση μπορούμε να πούμε για κούραση για πολλά. Δεν παίζουμε καλή άμυνα, τα παιδιά προσπαθούν αλλά θες κάτι παραπάνω για να πάρεις τη νίκη μέσα στο Βελιγράδι. Στην Ευρωλίγκα όλα τα ματς πρέπει να παίζεις δυνατά αν θες να κερδίσεις. Αυτή τη στιγμή μετά το ματς δεν έχω συζητήσει κάτι. Θα συζητήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει».

Διαβάστε επίσης

«Να ξαναβρούμε την ταυτότητά μας»

«Να ξαναβρούμε την ταυτότητά μας»

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι και επισήμανε ότι όλοι στην ομάδα πρέπει να αρχίσουν να παίζουν ξανά άμυνα όπως στην αρχή της σεζόν.