Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όλα στο φως, εκεί να δείτε τι γέλια θα κάνουμε»

«Όλα στο φως, εκεί να δείτε τι γέλια θα κάνουμε»
Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018 - 11:53

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Πληρωμένη απάντηση ήρθε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στα… γέλια που έκαναν στον Παναθηναϊκό για το βίντεο με τα διαιτητικά λάθη, όπως παρουσιάστηκε από τα Μέσα, καθώς δεν υπήρξε κάτι επίσημο παρά μόνο… διαρροές από πλευράς "πρασίνων".

Έτσι λοιπόν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός έλεγαν πως «εμείς ότι έχουμε να πούμε το κάνουμε ΑΝΤΡΙΚΑ και ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ, στα επίσημα μέσα της ομάδας και όχι με ψεύτικες διαφημίσεις και κρυβόμενοι πίσω από εταιρείες με αγνώστους ιδιοκτήτες».

Συνέχισαν δε ακόμα πιο δυνατά τονίζοντας πως «αν θέλετε να τα πούμε όλα ΕΛΑΤΕ. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. Εκεί να δείτε τι γέλια θα κάνουμε».

Διαβάστε επίσης

Σπάει ακόμη ένα ρεκόρ ο Πρίντεζης

Σπάει ακόμη ένα ρεκόρ ο Πρίντεζης

Ο φόργουορντ του Θρύλου χρειάζεται μόλις 2 ριμπάουντ στο ματς με την Φενέρ για να φτάσει τα 1000 στην ιστορία της Ευρωλίγκα και να γίνει έτσι ο 12ος παίκτης που το πετυχαίνει.

«Καμίνι» το βράδυ το ΣΕΦ

«Καμίνι» το βράδυ το ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Φαληρικό γήπεδο την Φενέρ για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, με τον κόσμο του Θρύλου να αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο γήπεδο, στηρίζοντας την ομάδα του.

Βγάζει αντίδραση και επιστρέφει στις νίκες

Βγάζει αντίδραση και επιστρέφει στις νίκες

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 21:00 στο ΣΕΦ την Φενέρμπαχτσε και όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι και πανέτοιμοι να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Live από το gavros.gr/NS2.

Ποιον νομίζετε ότι κοροϊδεύετε;

Ποιον νομίζετε ότι κοροϊδεύετε;

Οι διεθνείς διαιτητές δεν έχουν καμία ενημέρωση από την ΚΕΔ για συνάντηση- Συν τοις άλλοις έχουν υποχρεώσεις την Τετάρτη για Eurocup και Ευρωλίγκα.