Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες»

«Να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες»
Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018 - 15:49

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς με την Φενέρ, όπως τόνισε και σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο άσος των «ερυθρόλευκων» μιλώντας στο ΟΠΑΠ επισήμανε ότι το ματς με την τουρκική ομάδα είναι κομβικό για τη συνέχεια και υποστήριξε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θέλουν τη νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους , ενώ εμφανίσθηκε αρκετά σίγουρος ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μάντζαρη:

«Εχουμε κάνει δύο ήττες με κακές εμφανίσεις σε Χίμκι και Ερυθρό Αστέρα. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες. Τώρα πια επιστρέφουμε και στην έδρα μας. Θέλουμε τη νίκη για ψυχολογική και βαθμολογική συνέχεια και ελπίζω ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε».

Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας:

«Δεν γνωρίζουμε απόλυτα τι φταίει. Αν το γνωρίζαμε δεν θα υπήρχαν κιόλας αυτές οι μεταπτώσεις τον τελευταίο μήνα. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε αυτοί που πρέπει και που θέλουμε να είμαστε. Γι' αυτόν τον λόγο δουλεύουμε κάθε μέρα για να γίνουμε καλύτεροι και να μπορέσουμε να βελτιωθούμε. Ελπίζουμε να έχουμε αφήσει πίσω μας το κακό διάστημα και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες».

Για το ματς με τη Φενέρ:

«Είναι πάρα πολύ κρίσιμος ο αγώνας γιατί παίζουμε με μία ομάδα που κυνηγάει μαζί μας το πλεονέκτημα έδρας. Αν την κερδίσουμε στο ΣΕΦ θα κάνουμε το 2-0 οπότε θα είναι πολύ σημαντικό για μας».

Για τον στόχο του Ολυμπιακού:

«Κάθε χρόνο θέλουμε να πηγαίνουμε στο Final 4 και να πρωταγωνιστούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας και φέτος, δεν έχει αλλάξει κάτι».

Διαβάστε επίσης

Pregame: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Φενερμπαχτσέ

Pregame: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Φενερμπαχτσέ

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει την τουρκική ομάδα στο ΣΕΦ, για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας – Το gavros.gr βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει το κλίμα, αλλά και τα τελευταία νέα πριν την έναρξη της μεγάλης αναμέτρησης.

Σουτάκια στο ΣΕΦ για την Φενέρ

Σουτάκια στο ΣΕΦ για την Φενέρ

Οι παίκτες της τουρκικής ομάδας ξεμούδιασαν στο Φαληρικό γήπεδο πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

«Καμίνι» το βράδυ το ΣΕΦ

«Καμίνι» το βράδυ το ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Φαληρικό γήπεδο την Φενέρ για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, με τον κόσμο του Θρύλου να αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο γήπεδο, στηρίζοντας την ομάδα του.