Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν σε χάλασε...

Δεν σε χάλασε...
Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018 - 13:40

Μεγάλη και σπουδαία ήταν η νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε. Οι Πειραιώτες συνέτριψαν τους Τούρκους με 95-70, 25 πόντους διαφορά και πραγματικά φαίνεται πως αυτή ήταν η αντίδραση που έψαχναν. Γιατί αντίδραση με Κολοσσό, ΑΓΟΡ ή Αρμάνι πχ. δεν υπάρχει. Αντίδραση υπάρχει κόντρα στις μεγάλες ομάδες.

Και ο Ολυμπιακός τα κατάφερε μια χαρά χθες. Οι Πειραιώτες μπόρεσαν να κερδίσουν την αντίπαλό τους και να «χαρίσουν» στον Ζοτς μια μεγαλοπρεπέστατη ήττα, την οποία σπάνια γνωρίζει. Όχι, την ήττα, αλλά το εύρος της. Ήρθε λοιπόν ο Σέρβος να πάρει αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό, αλλά έφυγε με άδεια χέρια.

Τι άδεια χέρια δηλαδή... Τον «έγδυσε» ο Ολυμπιακός. Πολύ απλά, διότι η ψυχή του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγαλύτερη από οποιαδήποτε Φενέρ και από οποιονδήποτε Ομπράντοβιτς. Ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα χθες σε ένα ματς που έπρεπε να κερδίσει και φανέρωσε πόσο όμορφο μπορεί να κάνει το μπάσκετ του.

Διαβάστε επίσης

«Παλεύουμε ως ομάδα» (pic)

«Παλεύουμε ως ομάδα» (pic)

Μέσα σε ένα μήνυμα, ο Μπράιαν Ρόμπερτς αντικατοπτρίζει πλήρως, τι ακριβώς είναι ο Ολυμπιακός, κάτι το οποίο δεν το είχε χάσει, αλλά το θυμήθηκε στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.