Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πιστοί στα πλάνα μας»

«Πιστοί στα πλάνα μας»
Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018 - 12:35

Με τις Εσπερίδες αγωνίζεται ο Ολυμπιακός στις 14:30 στη Γλυφάδα για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να φτάσει σε ακόμα μία νίκη, με την οποία θα καταφέρει να μείνει αήττητος εντός έδρας, έχοντας φυσικά τον κόσμο στο πλευρό του.

Για τον αγώνα μίλησε στο osfp.gr ο Κώστας Μίσσας, που τόνισε τα εξής. «Δεν έχουμε δικαίωμα να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Όλες οι ομάδες έχουν τα πλεονεκτήματά τους και τα μειονεκτήματά τους. Συνεπώς πρέπει να είμαστε πιστοί στα πλάνα μας και να έχουμε ομαδικότητα αναφορικά με την επίθεση. Αυτή είναι η συνταγή για όλα τα παιχνίδια που θα συναντήσουμε και στο πρωτάθλημα».

Αναλυτικά η αποστολή...

Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά και Ανθή Μπαλτά.

Διαβάστε επίσης

 Θρύλος αήττητος και… κατοστάρης

Θρύλος αήττητος και… κατοστάρης

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και διέλυσε τις Εσπερίδες στη Γλυφάδα με 100-37 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ένα μεγάλο μπράβο...

Ένα μεγάλο μπράβο...

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε μετά τη μεγάλη νίκη με 95-70 επί της Φενέρμπαχτσε και έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα.