Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάνε στα πολιτικά δικαστήρια οι διεθνείς διαιτητές την ΚΕΔ!

Πάνε στα πολιτικά δικαστήρια οι διεθνείς διαιτητές την ΚΕΔ!
Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018 - 09:06

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Οι Τετάρτες πλέον έχουν μεγάλο ενδιαφέρον στις συνεδριάσεις της ΚΕΔ και αυτό δεν έλλειψε ούτε από την σημερινή (7/02) με την Επιτροπή Διαιτησίας να ορίζει/επαναφέρει ξανά τον διεθνή ρέφερι Σπύρο Γκόντα, ώστε να σφυρίξει στην Α1 και συγκεκριμένα τον έβαλε στο Κολοσσός-Κόροιβος, να αφήνει εκτός τον Γιάννη Φούφη χωρίς την παραμικρή εξήγηση και να βάζει τους Ηλία Κορομηλά και Πέτρο Παπαπέτρου να σφυρίξουν… στην Α2.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή και να ξετυλίξουμε το κουβάρι της… ανεξήγητης και από σκοπού όπως φαίνεται ενέργειας της ΚΕΔ η οποία και πάλι πηγαίνει κόντρα στις αποφάσεις των δικαστηρίων.

ΑΝΟΥΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Το μεσημέρι (13:30) λοιπόν είχαν συνάντηση τα μέλη της ΚΕΔ με τους διεθνείς διαιτητές όπως τους είχαν επισυνάψει. Στη συνάντηση πήγαν οι Σπύρος Γκόντας και Γιάννης Φούφης με τον δικηγόρο τους καθώς οι Παπαπέτρου-Κορομηλάς σφυρίζουν το βράδυ στο Eurocup σε Ισπανία και Ιταλία.

Η συνάντηση ήταν ανούσια και ανώφελη εν τέλει καθώς η ΚΕΔ δεν… κάνει πίσω και δεν φαίνεται να συμμορφώνεται στην απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Ειπώθηκαν πολλά και έφτασε σε σημείο η πλευρά των διεθνών διαιτητών να αναρωτηθεί γιατί τους φώναξαν από τη στιγμή που δεν εναρμονίζονται με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Προφανώς το έκαναν για τα… μάτια του κόσμου ώστε να πουν, να εμείς τους φωνάξαμε και κάναμε αυτό που είχαμε πει στις ομάδες που «φωνάζουν».

ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ… ΤΙΠΟΤΑ

Η συνέχεια ήταν η ΚΕΔ χωρίς εξηγήσεις και πάλι, χωρίς διευκρινίσεις να προχωρήσει σε μία τακτική… αντεκδίκησης. Έβαλε μεν τον Γκόντα στην Α1, τον Φούφη τον άφησε εκτός χωρίς την παραμικρή εξήγηση και τους απόντες από τη συνάντηση τους τοποθέτησε να σφυρίξουν σε Εθνικός-Αμύντας και Ηρακλής-Καρδίτσα στο πρωτάθλημα της Α2.

Μεσοβέζικη λύση θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς καθώς η ΚΕΔ θα πει, να, εμείς τους βάλαμε, αλλά με σαφείς και έντονους λόγους αντεκδίκησης καθώς η απόφαση του ΑΣΕΑΔ είναι ξεκάθαρη και κάνει λόγο πως πρέπει να επανέλθουν σε πρότερη κατάσταση, δηλαδή στο πρωτάθλημα της Α1.

Τι γίνεται από δω και πέρα; Φυσικά οι διεθνείς διαιτητές θα κατέβουν να σφυρίξουν κανονικά τα παιχνίδια που τους όρισαν για να μην δώσουν καμία λαβή, αλλά όπως τους τόνισαν η συνέχεια θα δοθεί στα πολιτικά δικαστήρια. Δεν κάνουν πίσω βήμα και θα φτάσουν μέχρι τέλους!

TAGS

Διαβάστε επίσης