Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτά χάνει η Ρεάλ από τον Ρούντι

Αυτά χάνει η Ρεάλ από τον Ρούντι
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 - 10:53

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Μεταξύ μας, μπορεί να μην είναι και ο πιο συμπαθής ο Ρούντι Φερνάντες, αλλά δεν είναι και άσχημη η απουσία του από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ. Κι αυτό για δύο λόγους… Πρώτον, γιατί ο Κώστας Παπανικολάου είναι αμφίβολος και αν θα παίξει μην λησμονήσει κανείς πως θα προέρχεται από γαστρεντερίτιδα και δεύτερον, γιατί ο Ισπανός μετά από δύο χρόνια μέτριας απόδοσης και ταλαιπωρίας με τραυματισμούς, φέτος βρίσκονταν σε αρκετά καλό επίπεδο βγάζοντας δουλειά για τον Πάμπλο Λάσο.

Αναλογιστείτε μόνο ότι στερεί 8 πόντους από τη Ρεάλ (με 37% δίποντα και 41.7% τρίποντα), 2.5 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ. Δεν είναι καθόλου άσχημα. Ο Ρούντι φέτος μάλιστα είναι έξι φορές διψήφιος, τις τρεις στα τελευταία 5 ματς της ομάδας του ενώ είναι ενδεικτική ακόμα μία παράμετρος: Με την Εφές έμεινε στους 3 πόντους, είχε 1/6 σουτ αλλά… μοίρασε 8 ασίστ οπότε τη δουλειά του την έκανε από αλλού.

Φαίνονταν να έχει βρει ξανά πτυχές του καλού εαυτού του, να αποτελεί ξανά βασικό στέλεχος της ομάδας και μία απλή σύγκριση των εφετινών επιδόσεών του με αυτές των δύο προηγούμενων ετών είναι απόλυτα ενδεικτική.

Πέρσι είχε 6.5 πόντους στην Ευρωλίγκα μ.ο. με 37.7% στα δίποντα και 32.3% στα τρίποντα, 2.8 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ και 1.2 κλεψίματα.

Πρόπερσι είχε 7.6 πόντους μ.ο. με 47.4% δίποντα και 30.4% τρίποντα, 2.4 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 0.4 κλέψιμο.

Διαβάστε επίσης

Στη Μαδρίτη ο πρόεδρος!

Στη Μαδρίτη ο πρόεδρος!

Ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Σκινδήλιας, θα είναι απόψε στην ισπανική πρωτεύουσα.