Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλο διπλό με Σιόβα στην κερκίδα

Μεγάλο διπλό με Σιόβα στην κερκίδα
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 - 13:34

Ήταν θαμώνας του ΣΕΦ όταν αγωνιζόταν με τα ερυθρόλευκα. Λάτρης της μπασκετικής ομάδας και φυσικά δεν θα έχανε την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος αγωνίζεται στη Λεγανές και παρακολούθησε από τις κερκίδες του «Παλάθιος Ντεπόρτες» την αναμέτρηση του Θρύλου με τη Βασίλισσα. Ο Σιόβας μαζί με τη σύζυγο του, τη Φαίη είδαν από κοντά την πολύ μεγάλη νίκη των Πειραιωτών μέσα στο άντρο της Ρεάλ.

Έφερε γούρι η παρουσία του πρώην στόπερ του Ολυμπιακού στην ομάδα μπάσκετ που μετά από εννιά χρόνια πέρασε νικηφόρα από τη Μαδρίτη. Ο ίδιος είχε πανηγυρίσει πριν δύο εβδομάδες μία μεγάλη πρόκριση με τη Λεγανές μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Μπορεί να έφυγε από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όμως και αυτός στήριξε τις προσπάθειες των παικτών του Σφαιρόπουλου.

Διαβάστε επίσης

Αυτός είναι ο Θρύλος...

Αυτός είναι ο Θρύλος...

Υπό άλλες συνθήκες, ίσως ο Ολυμπιακός να είχε χάσει. Αλλά οι παίκτες έμαθαν από τα προηγούμενα παιχνίδια, ατσάλωσαν και κέρδισαν.

Ό,τι καλύτερο ενόψει Κυπέλλου

Ό,τι καλύτερο ενόψει Κυπέλλου

Ο Ολυμπιακός κέρδισε και τη Ρεάλ Μαδρίτης και φαίνεται πως αρχίζει να παίρνει τα πάνω του, την κατάλληλη στιγμή. Λίγες ημέρες ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου.