Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν διοικείται ο Ολυμπιακός από το… facebook»

«Δεν διοικείται ο Ολυμπιακός από το… facebook»
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 - 10:42

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παρακολούθησε από κοντά στο σπουδαίο «διπλό» του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ και μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών της Novasports.

Ο εκ των προέδρων του Ολυμπιακού αφού επεσήμανε αρχικά πως ήταν η πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο γήπεδο, στη συνέχεια είπε πως «είναι μεγάλη νίκη, μεγάλη ικανοποίηση μετά από όλα αυτά που έγιναν. Καταλάβαμε όλοι τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός. Πάμε δυνατά και στη συνέχεια…».

Για την δύσκολη περίοδο που διάνυσε ο Ολυμπιακός αλλά και τις συνομιλίες που υπήρξαν εντός της ομάδας, ο εκ των προέδρων του Ολυμπιακού είπε «εμείς μιλάμε και στις ήττες και στις νίκες. Ήταν δύσκολη περίοδος, η αμφισβήτηση για όλους ήταν έντονη, από πάνω μέχρι κάτω, το αντιμετωπίσαμε με ψυχραιμία και ηρεμία. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι αξίζουμε. Αναλύθηκαν οι λόγοι και είχαμε μια καλή συνομιλία με την ομάδα, εκτός τις δικές τους που κάνανε, είχαμε και εμείς μια καλή συζήτηση, λίγο έντονη σχετικά… Ήταν μια δυνατή συζήτηση».

Ερωτηθείς για το αν θα μπορούσε να πει κάτι παραπάνω για αυτή τη συζήτηση στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε «στο Βελιγράδι θα σας τα πούμε όλα».

Τέλος, τόνισε πως «δεν έφυγε ποτέ η αισιοδοξία, ο Ολυμπιακός δεν διοικείται βάση του facebook και των σχολίων στα social media. Ξέρουμε τι κάνουμε και ξέρουμε τι είμαστε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία 10ετία. Ξέρουμε τι είμαστε. Κάτι σημαίνει για να έχουμε φτάσει εκεί με αυτά τα μπάτζετ που ανταγωνιζόμαστε. Μιλάμε για περιουσίες αμύθητες. Έχουμε να παλέψουμε με μεγαθήρια. Ας απολαύσουμε τις στιγμές. Δεν ξέρω αν θα ξαναγίνει ποτέ τέτοια ομάδα στο προσεχές μέλλον».

Διαβάστε επίσης

«Τα κεφάλια κάτω και συνεχίζουμε»

«Τα κεφάλια κάτω και συνεχίζουμε»

Ο Γιώργος Πρίντεζης, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Ρεάλ, τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του αδικούσαν τους εαυτούς τους με τις εμφανίσεις τους σε προηγούμενα ματς.

Ναι ρε Θρύλε…!!

Ναι ρε Θρύλε…!!

Σπουδαίο διπλό ο Ολυμπιακός μέσα στη Μαδρίτη με 80-79 επί της Ρεάλ για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας- Στο 15-7 οι «ερυθρόλευκοι», στο 13-9 οι Μαδριλένοι.

Μεγάλη εμφάνιση

Μεγάλη εμφάνιση

Μεγάλη εμφάνιση από τον Ολυμπιακό, σε μια από τις δυσκολότερες έδρες της Ευρώπης, κάτι που δείχνει πόσο μεγάλη ομάδα είναι.