Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

All Star, Τρίκαλα και μετά… τελικός Κυπέλλου!

All Star, Τρίκαλα και μετά… τελικός Κυπέλλου!
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 - 18:10

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στον Ολυμπιακό μετά το σπουδαίο «διπλό» στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ και τη χαλαρή προπόνηση του Σαββάτου θα απολαύσουν το ρεπό τους την Κυριακή για χαλάρωση και ξεκούραση ενώ αρκετοί από τον Ολυμπιακό βρίσκονται στη Πάτρα για το All Star Game.

Στους «Greek Stars» βρίσκονται οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Παπανικολάου, ενώ στην ομάδα των «World Stars» οι Γιάνις Στρέλνιεκς, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Τζαμέλ Μακλίν. Προπονητής τους μάλιστα θα είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μαζί με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Μετά την χαλαρή Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» τη Δευτέρα θα ταξιδέψουν για τα Τρίκαλα καθώς την Τρίτη (και… 13) θα αναμετρηθούν στην πόλη της Θεσσαλίας με την ομώνυμη ομάδα για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος και με το πέρας αυτής της αναμέτρησης θα στρέψουν εξ ολοκλήρου την προσοχή και την προετοιμασία τους για την διεκδίκηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς καθώς την Κυριακή (18/02) θα αναμετρηθούν με την ΑΕΚ στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο Κρήτης.

Διαβάστε επίσης

Η ενδεκάδα του Θρύλου

Η ενδεκάδα του Θρύλου

Με Φορτούνη, Μιραλάς, Μάριν και Ανσαριφάρντ στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός, για τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο. Live από το gavros.gr στις 19:30/NS1…