Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοντά στο ONE Team της Ευρωλίγκας (pics)

Κοντά στο ONE Team της Ευρωλίγκας (pics)
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 - 19:08

Συνέχεια του προγράμματος ONE Team από τον Ολυμπιακό, με τους εκπαιδευόμενους του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" να μαζεύονται στα βοηθητικά γήπεδα του ΣΕΦ. Αφού λοιπόν χωρίστηκαν σε 2 ομάδες φορώντας και το αντίστοιχο χρώμα βραχιολάκι (λευκό ή κόκκινο), κλήθηκαν να ακολουθήσουν μια διαδρομή που περιελάβανε κυρίως ασκήσεις ισορροπίας, παιχνίδι bowling και στήσιμο κώνων σαν σε παζλ. Και επειδή μιλάμε για την μπασκετική ομάδα του Ολυμπιακού φυσικά η προσπάθεια ολοκληρωνόταν με σουτ.

Ο ενθουσιασμός τους ήταν πολύ μεγάλος καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης, όπου καθένας ένιωθε υπεύθυνος να κερδίσει η ομάδα του. Ταυτόχρονα υπήρχε έντονη αλληλοβοήθεια των μαθητών για να μπορέσουν να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αυτή δοκιμασία με τις ασκήσεις.

Στο τέλος της προπόνησης ένας ένας με τη βοήθεια των προπονητών έπρεπε να σταθεί στο δίσκο ισορροπίας (bosu), μια ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή για τα συγκεκριμένα παιδιά που πάσχουν και από κινητικά προβλήματα .

Ωστόσο, η επιτυχία τους έκανε να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να νιώσουν απόλυτα ολοκληρωμένοι πετυχαίνοντας ένα στόχο που απαιτούσε μεγάλη προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης

«Θέλουμε πολύ τη νίκη»

«Θέλουμε πολύ τη νίκη»

Η Όλγα Χατζηνικολάου μίλησε για την αναμέτρηση με την Πορτογαλία στη Χαλκίδα και το πόσο θέλει η Εθνική Γυναικών το θετικό αποτέλεσμα.