Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με δεκατρείς στα Τρίκαλα ο Ολυμπιακός!

Με δεκατρείς στα Τρίκαλα ο Ολυμπιακός!
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 - 20:08

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Η αποστολή του Ολυμπιακού ταξιδεύει στα Τρίκαλα για το παιχνίδι της Τρίτης (18:00) με την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει πάρει μαζί του, όπως και στη Μαδρίτη, έτσι και τώρα δεκατρείς παίκτες μαζί του.

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» δεν θα έχει αποφασίσει ποιον θα ξεκουράσει στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα κάτι που μοιάζει δεδομένο και γι αυτό πήρε μαζί του δεκατρείς παίκτες καθώς προσανατολίζεται σε κάποιο βασικό στέλεχος να δώσει ανάσες όπως είχε κάνει με τον Παπανικολάου στον αγώνα με την Κύμη.

Άπαντες είναι καλά, οι Παπανικολάου, Μάντζαρης και Παπαπέτρου έχουν ξεπεράσει την αδιαθεσία που τους ταλαιπώρησε και ανήμερα του αγώνα ο κόουτς θα αποφασίσει για την τελική 12άδα.

Διαβάστε επίσης

Για το 10Χ10 με τα Τρίκαλα

Για το 10Χ10 με τα Τρίκαλα

Ο Ολυμπιακός διατηρεί το αήττητο απέναντι στην ομάδα της πόλης της δυτικής Θεσσαλίας στο πρωτάθλημα.

«Θέλουμε πολύ τη νίκη»

«Θέλουμε πολύ τη νίκη»

Η Όλγα Χατζηνικολάου μίλησε για την αναμέτρηση με την Πορτογαλία στη Χαλκίδα και το πόσο θέλει η Εθνική Γυναικών το θετικό αποτέλεσμα.

Κοντά στο ONE Team της Ευρωλίγκας (pics)

Κοντά στο ONE Team της Ευρωλίγκας (pics)

Οι εκπαιδευόμενοι του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" βρέθηκαν στα βοηθητικά γηπεδάκια του ΣΕΦ.