Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε πολύ τη νίκη»

«Θέλουμε πολύ τη νίκη»
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 - 19:38

Η ήττα από το Ισραήλ εκτός έδρας έχει σίγουρα ενοχλήσει τις αθλήτριες της Εθνικής Γυναικών. Η «γαλανόλευκη» βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στη Χαλκίδα ενόψει της αναμέτρησης με την Πορτογαλία για το δεύτερο παράθυρο των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2019 και στο μυαλό όλων εννοείται πως είναι η νίκη.

Κάτι που τόνισε και η Ολγα Χατζηνικολάου, με την γκαρντ του Ολυμπιακού να δηλώνει πως: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά μετά την ήττα στο Ισραήλ θέλουμε πολύ να κερδίσουμε την Τετάρτη. Στον αγώνα που είχαμε δώσει το Νοέμβριο στην Πορτογαλία είχαμε δυσκολευτεί αρκετά. Εχουμε δει τα λάθη μας και θεωρώ σίγουρο ότι θα παίξουμε καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι. Και με τον κόσμο εδώ στη Χαλκίδα πάντα παίζουμε καλύτερα και ελπίζουμε να έρθουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο να μας βοηθήσουν, γιατί αυτό μας δίνει τεράστια δύναμη. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες θα τα καταφέρουμε».

Οσον αφορά για το τι πρέπει να αλλάξει σε σχέση με το Ισραήλ ανέφερε: «Η αρχή της ομάδας μας είναι η αμυνα και σε αυτό τον τομέα δεν ήμασταν καλές στο Τελ Αβίβ. Θα διορθώσουμε λοιπόν κάποια πράγματα στο αμυντικό κομμάτι και πρέπει να τρέξουμε περισσότερο, γιατί αυτή η ομάδα βάζει πολλούς πόντους από αιφνιδιασμό, κάτι που δεν είχαμε το περασμένο Σάββατο».

Τέλος για τον κόσμο είπε: «Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου γιατί ένα γήπεδο σαν και αυτό όταν είναι γεμάτο μας βοηθάει παρα πολύ. Είναι αλήθεια ότι οι φίλαθλοι στα προηγούμενα παιχνίδια μας είχαν αφήσει μια πολύ καλή εικόνα, ελπίζω το γήπεδο να γεμίσει και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Κοντά στο ONE Team της Ευρωλίγκας (pics)

Κοντά στο ONE Team της Ευρωλίγκας (pics)

Οι εκπαιδευόμενοι του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" βρέθηκαν στα βοηθητικά γηπεδάκια του ΣΕΦ.