Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα ρεκόρ των αρχηγών και ο διψήφιος Ρόμπερτς

Τα ρεκόρ των αρχηγών και ο διψήφιος Ρόμπερτς
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 - 00:15

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Ρεαλιστικά να το πάρουμε, το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τα Τρίκαλα είναι μία δυνατή προπόνηση για τους «ερυθρόλευκους».

Δεν έχουν χάσει εδώ και εννιά παιχνίδια απέναντι στους Θεσσαλούς και δεν πρόκειται-εκτός απίστευτου απροόπτου-να το πάθουν και την Τρίτη.

Πάντως στην αναμέτρηση στα Τρίκαλα, υπάρχει πιθανότατα κάποιοι να συνεχίσουν τα σερί τους και τα ρεκόρ τους στην Α1.

Αρχής γενομένης με τον Βασίλη Σπανούλη. Εάν ο αρχηγός παίξει και δεν ξεκουραστεί από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, θα «πιάσει» τον Κώστα Τσαρτσαρή στην 7η θέση της λίστας των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια στην ιστορία της Stoiximan.gr Basket League. Έχει 461.

Το ίδιο ισχύει πάντως και στην περίπτωση του Γιώργου Πρίντεζη. Είναι από τους υποψήφιους για να πάρει ανάσες στα Τρίκαλα. Αν παίξει πάντως, με τέσσερις εύστοχες βολές ο υπαρχηγός θα φτάσει τις 500 στην καριέρα του στην κατηγορία.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί και να κρατηθεί στα… πρακτικά, ότι ο Μπράιαν Ρόμπερτς είχε διψήφιο αριθμό πόντων στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του στο Πρωτάθλημα. Λέτε να συνεχίσει;

Διαβάστε επίσης

Τhe lion of the port!

Τhe lion of the port!

Αριστουργηματικός Γιώργος Πρίντεζης στα εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού- Ο κοινός παρανομαστής στις τρεις… 21άρες που έχει βάλει και το… προ πυλών ρεκόρ στην Ευρωλίγκα!

«Τριαντάρα» ο Ερυθρός Αστέρας (vid)

«Τριαντάρα» ο Ερυθρός Αστέρας (vid)

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου νίκησαν εύκολα την Ζαντάρ με 97-67, για την 20η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας – Βραβεύτηκε ο Μπράνκο Λάζιτς.

Για το 10Χ10 με τα Τρίκαλα

Για το 10Χ10 με τα Τρίκαλα

Ο Ολυμπιακός διατηρεί το αήττητο απέναντι στην ομάδα της πόλης της δυτικής Θεσσαλίας στο πρωτάθλημα.