Ντουντούκα
Καλωσήρθες Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Είναι ένας τίτλος που τον θέλουμε πάρα πολύ»

«Είναι ένας τίτλος που τον θέλουμε πάρα πολύ»
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 - 14:27

Δηλώσεις για τον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ, που θα γίνει στο Ηράκλειο στις 17 του μηνός, έκαναν οι Γιώργος Πρίντεζης και Βασίλης Τολιόπουλος. Οι δύο παίκτες συμφώνησαν πως είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό φυσικά να θέλει το τρόπαιο, καθώς το τελευταίο κατακτήθηκε το 2011.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους...

Πού θα κριθεί ο τελικός; Θα επηρεάσει η απουσία οπαδών;

Γιώργος Πρίντεζης: Χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση και να είσαι όσο πιο προσηλωμένος γίνεται στον στόχο σου.

Βασίλης Τολιόπουλος: Θέλουμε πολύ να υπάρχει κόσμος και από τις δύο μεριές, αλλά φυσικά να είναι σε λογικά πλαίσια και όχι όπως τα προηγούμενα χρόνια που σχεδόν ποτέ οι τελικοί δεν τελείωναν με φυσιολογικό ρυθμό.

Πόση σημασία έχει για τον Ολυμπιακό ο πρώτος τίτλος της σεζόν;

Γιώργος Πρίντεζης: Θεωρητικά μπορεί να είναι ο μικρότερος στόχος που έχουμε θέσει, αλλά δεν παύει να είναι ένας τίτλος τον οποίο θέλουμε. Σίγουρα ο Γενάρης για μας ήταν λίγο δύσκολος, είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, αλλά από εκεί και πέρα, δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε πάρα πολύ.

Βασίλης Τολιόπουλος: Είναι ένας τίτλος, θέλουμε πολύ να τον κερδίσουμε, γιατί και ο Ολυμπιακός έχει να τον κερδίσει από το 2011 και από εκεί και πέρα θα κάνουμε τα πάντα για να τον κερδίσουμε.

Διαβάστε επίσης

Στα Τρίκαλα... (pics)

Στα Τρίκαλα... (pics)

Στα Τρίκαλα βρίσκεται το Road Store του Ολυμπιακού και περιμένει τους φίλους της ομάδας.