Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η άμυνα θα είναι το κλειδί για τη νίκη στον τελικό»

«Η άμυνα θα είναι το κλειδί για τη νίκη στον τελικό»
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 - 10:29

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν εκπληκτικός στον αγώνα με τα Τρίκαλα, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 20 πόντους και 18 ριμπάουντ.

Ο Σέρβος σέντερ μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι αυτό που μετράει είναι η ομάδα να παρουσιάζεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι και έδωσε το σύνθημα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάρα πολύ να κατακτήσουν το Κύπελλο, τονίζοντας ότι η άμυνα θα είναι το κλειδί για τη νίκη!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εκπληκτική εμφάνισή του: «Δεν κοιτάζω τα ρεκόρ. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και να παρουσιάζεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα, που έπαιξαν δυνατά και πάλεψαν μέχρι το τέλος, παρότι έπαιζαν με 7 παίκτες».

Για τον τελικό: «Θα προετοιμαστούμε, έχουμε τρεις μέρες μπροστά μας μέχρι το Σάββατο. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Δεν θα είναι εύκολο ματς, καθώς η αντίπαλός μας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το κλειδί για τη νίκη είναι η άμυνα. Πάντα η καλή άμυνα δίνει τις νίκες».

Διαβάστε επίσης

Ζέσταμα...

Ζέσταμα...

Ό,τι έπρεπε ήταν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τα Τρίκαλα, με την ομάδα να κάνει ένα καλό ζέσταμα ενόψει τελικού του Κυπέλλου.