Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Man2Man των «ερυθρόλευκων» στα Τρίκαλα

Το Man2Man των «ερυθρόλευκων» στα Τρίκαλα
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 - 09:43

Κριτική: ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, με τα Τρίκαλα να έχουν μόλις εφτά παίκτες στη 12άδα τους, ο Ολυμπιακός πήρε το ματς με 98-73, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το gavros.gr προχωράει στην κριτική των παικτών του Θρύλου στην αναμέτρηση με την ομάδα της δυτικής Θεσσαλίας.

ΝΟ 1 MΑΚΛΙΝ

Απλά διεκπεραίωσε την αποστολή του στα Τρίκαλα. Και αυτός ολίγον ράθυμος απέναντι στους παίκτες του Τακιανού, οι οποίοι με νύχια και με δόντια προσπάθησαν να αντισταθούν στον Ολυμπιακό. Ειχε 8 πόντους και 4 ριμπάουντ έπειτα από μία ήρεμη μέρα για τον ίδιο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 3

ΝΟ 6 ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

Συμμάζεψε την επίθεση του Ολυμπιακού και πέτυχε 6 πόντους στο ημίχρονο. Ήταν από τους σοβαρότερους παίκτες των «ερυθρόλευκων», σκόραρε, βοήθησε σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού της ομάδας του. Είχε 16 πόντους και εφτά ριμπάουντ, σε μία θετική βραδιά για τον ίδιο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5

ΝΟ 7 ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Όταν κάτι… βρωμάει, τότε ο Βασίλης μπαίνει μέσα για να αλλάξει τις ισορροπίες και να δώσει ώθηση στους υπολοίπους. Μοίρασε 4 ασίστ, έβαλε τρεις πόντους, ενώ επέστρεψε στο παρκέ και στην αρχή της τρίτης περιόδου. Δεν χρειάστηκε άλλο να παίξει και έμεινε να κοιτάει τους συμπαίκτες του.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4

ΝΟ 11 ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Τελείωσε φάσεις, όμως ο Φιλντς στο ξεκίνημα με τον όγκο του, τον δυσκόλεψε. Δεν είχε αντίπαλο επιθετικά και έφτασε στους 8 πόντους, μάζεψε 9 ριμπάουντ στο ημίχρονο (6 επιθετικά) και είχε και 3 κλεψίματα. Το τέλος της τρίτης περιόδου τον βρήκε με ένα εύκολο νταμπλ νταμπλ, έχοντας 15 πόντους και 12 ριμπάουντ. Επέστρεψε γκολ φάουλ απευθείας και τελείωσε το ματς με 20 πόντους και 18 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα και 2 ασίστ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5

ΝΟ 13 ΣΤΡΕΛΝΙΕΚΣ

Διστακτικός στο πρώτο πέρασμά του. Γενικότερα ήταν σε κακή μέρα, έχασε τα… άχαστα για το ταλέντο του και έμοιαζε εκτός νερών του. Το να βλέπουμε σε ένα παιχνίδι που τα Τρίκαλα ελέω λειψανδρίας έπαιζε διαρκώς ζώνη, τον Στρέλνιεκς να έχει 0/4 λέει πολλά για την ημέρα που βρέθηκε.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 0

ΝΟ 15 ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Ανέβασε και αυτός ρυθμούς μετά από τις φωνές του Σφαιρόπουλου και από εκεί μην τον είδατε. Ο Γιώργος είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στους ελάχιστους ψηλούς που είχε ο Τακιανός. Σκόραρε 17 πόντους, είχε 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Πολλά και τα 16 λεπτά που αγωνίστηκε για ένα τόσο εύκολο ματς.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4

ΝΟ 16 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Κινητικότατος από την αρχή αλλά και αυτός στην πεντάδα που δεν έπαιξε καλά στο πρώτο πεντάλεπτο. Από εκεί και έπειτα μαζί με τους υπόλοιπους «ερυθρόλευκους» σοβαρεύτηκε, γύρισε την κατάσταση και τελείωσε το ματς 17 πόντους και 4 ασίστ. Και αυτός δεν πιέστηκε πολύ, αλλά έκανε ότι χρειαζόταν για να πάρει τη νίκη ο Ολυμπιακός.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5

ΝΟ 17 ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Είχε έξι ασίστ γρήγορα ο Βαγγέλης και γενικά είχε όρεξη να προωθήσει την μπάλα στον Μιλουτίνοφ Δεν φόρτσαρε, ήταν θετικός σε μερικά κομμάτια του παιχνιδιού της ομάδας του, όμως δεν μπόρεσε να μείνει συγκεντρωμένος όπως και οι υπόλοιποι στην αναμέτρηση από την αρχή μέχρι το τέλος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2

ΝΟ 22 ΡΟΜΠΕΡΤΣ

Πολύ άστοχος ο Αμερικανός σε ένα παιχνίδι που το δόθηκε η δυνατότητα να πάρει 8 σουτ συνολικά! Και όμως είχε 2/8 σουτ (1/4 δίποντα και ¼ τρίποντα). Ηταν και πάλι διστακτικός, προσπάθησε να βρει κάποια ντράιβ, όμως ειλικρινά δεν δείχνει τη βελτίωση που θα ήθελαν όλοι από τον ίδιο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1

ΝΟ 31 ΜΠΟΓΡΗΣ

Μπήκε, δεν έκανε τίποτα καλά, επέστρεψε ξανά στον πάγκο κάνοντας έξαλλο τον Σφαιρόπουλο. Ο κόσμος τον αποθέωσε αλλά ως εκεί.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 0

ΝΟ 33 ΓΟΥΙΛΤΖΕΡ

Είναι ανεξέλεγκτος και όταν παίρνει σουτ δεν σταματάει. Αυτό προσπαθούν στον Ολυμπιακό να του κόψουν. Σαφώς μακριά από τον κλασικό του καλό επιθετικό εαυτό. Για αυτό και ο προπονητής του δεν του έδωσε τον χρόνο που συνηθίζει σε τέτοιες αναμετρήσεις.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 0

ΝΟ 34 ΤΟΜΠΣΟΝ

Θα βάλει ένα χουκ έπειτα από τρεις επαφές, με προσωπική προσπάθεια και με πολλές επαφές πριν. Θα χάσει αυτό που είναι μόνος του και θα μπλέξει σε ένα απλό νταμπλ τιμ. Όταν το ματς είχε ξεφύγει, πέταξε και αυτός τα… ποντάκια του και συνολικά είχε 11 πόντους. Μία ζέστη, μία κρύο από τον Αμερικανό.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2

Διαβάστε επίσης

Ζέσταμα...

Ζέσταμα...

Ό,τι έπρεπε ήταν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τα Τρίκαλα, με την ομάδα να κάνει ένα καλό ζέσταμα ενόψει τελικού του Κυπέλλου.

«Κράτος είναι ο Ολυμπιακός»

«Κράτος είναι ο Ολυμπιακός»

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο κόσμος του Θρύλου, ο οποίος έχει δώσει δυναμικό «παρών» και στα Τρίκαλα στηρίζοντας την αγαπημένη του ομάδα.