Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεβαίνουν όλοι, ανεβαίνει και αυτός

Ανεβαίνουν όλοι, ανεβαίνει και αυτός
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 - 13:26

Εκπληκτικός ήταν χθες ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ έκανε ρεκόρ καριέρας, μαζί και πολλά άλλα πράγματα στο γήπεδο και βοήθησε αφάνταστα την ομάδα να φτάσει σε μια άνετη νίκη επί των Τρικάλων με 73-98.

Ο Μιλουτίνοφ βλέπει την ομάδα να βελτιώνεται και βελτιώνεται και ο ίδιος. Φαίνεται πως την πιο κατάλληλη στιγμή, τόσο αυτός όσο και η ομάδα βρίσκουν τον εαυτό τους και αντιδρούν.

Φυσικά, τον καλό του εαυτό ο Ολυμπιακός τον έβρισκε ήδη από τους αγώνες με τη Φενέρ και τη Ρεάλ, άρα με τα Τρίκαλα δεν υπήρχε περίπτωση να... κομπιάσει. Απλά, επειδή ακολουθεί ο αγώνας με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, στον τελικό, αυτή ήταν η κατάλληλη ώρα για τον Ολυμπιακό να βελτιωθεί, με αυτό να έχει επίπτωση και στην καλή κατάσταση του Μιλουτίνοφ, καθώς στο «5» η ομάδα είναι εξαίσια αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε επίσης

Το Κύπελλο στον Πειραιά...

Το Κύπελλο στον Πειραιά...

Όλος ο Ολυμπιακός πλέον, στρέφεται στην αναμέτρηση του τελικού του Κυπέλλου, εκεί όπου οι Πειραιώτες έχουν υποχρέωση να το πάρουν.

Ζέσταμα...

Ζέσταμα...

Ό,τι έπρεπε ήταν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τα Τρίκαλα, με την ομάδα να κάνει ένα καλό ζέσταμα ενόψει τελικού του Κυπέλλου.