ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έδωσε το σύνθημα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πως έχουν τα πράγματα με εισιτήρια- προσκλήσεις του τελικού!

Πως έχουν τα πράγματα με εισιτήρια- προσκλήσεις του τελικού!
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 - 10:22

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Πάμε να ξεκαθαρίσουμε και ορισμένα πράγματα για τον τελικό Κυπέλλου αναφορικά με τον κόσμο που θα βρεθεί στα «Δύο Αοράκια» για να μην υπάρχουν παρερμηνείες, απορίες και παρεξηγήσεις.

Τα όσα είχαν αποφασιστεί τα γνωρίζετε. Ο Ολυμπιακός είχε παραβρεθεί στη σύσκεψη δια του εκπρόσωπου ασφαλείας του, μόνο και μόνο για να καταγράψει τις αποφάσεις που πάρθηκαν. Δεν πήρε θέση, δεν έθεσε κάποιο αίτημα, δεν είπε το παραμικρό καθώς όπως είχαν τονίσει οι «ερυθρόλευκοι» δεν συμμετέχουν ενεργά με αυτούς που δεν τους σέβονται και απορρίπτουν συνεχώς τις προτάσεις τους (ΕΟΚ).

Στο δια ταύτα όμως… Τα «Δύο Αοράκια» θα γεμίσουν (περίπου 4.500 θα είναι αυτοί) από μαθητές και μικρούς αθλητές από το Ηράκλειο και πόλεις της Κρήτης. Έχουν ήδη σταλεί οι αιτήσεις με στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ κτλ.) στην ΕΟΚ τις έχει ελέγξει και κατά την είσοδο όπου θα γίνεται η ταυτοποίηση θα δίνονται και τα εισιτήρια. Επί τόπου, την ημέρα του αγώνα. Δεν έχει κάποιος αυτή τη στιγμή εισιτήρια στα χέρια του, αλλά θα γίνεται έξω από το γήπεδο με την πλήρη ευθύνη να έχουν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας.

Από κει και πέρα, οι δύο ομάδες θα λάβουν από 30 προσκλήσεις τις οποίες και θα διαθέσουν αυτές με τα στοιχεία των κατόχων να πάνε με λίστα στην ΕΟΚ. Αυτός που θα έχει πρόσκληση δηλαδή, θα υπάρχει με τα στοιχεία του κανονικά και σε λίστα και η ΕΟΚ θα γνωρίζει ποιος είναι.

Ο αριθμός όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ μικρός και πρέπει να έχετε στο μυαλό σας και κάτι πολύ σημαντικό. Πλην της ομάδας, του αγωνιστικού τμήματος δηλαδή, οι υπόλοιποι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα μπουν με αυτές τις προσκλήσεις στα «Δύο Αοράκια».

Οι πρόεδροι δηλαδή, οι κ.κ. Αγγελόπουλοι θα εισέλθουν με πρόσκληση, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ το ίδιο, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ, υπάλληλοι των γραφείων κτλ. Όλοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα μπουν με προσκλήσεις από αυτές τις 30, οπότε όπως καταλαβαίνεται ο αριθμός αυτόματα γίνεται… ανύπαρκτος για να καλυφθεί ακόμα και η ανάγκη του φίλου του Ολυμπιακού που παίρνει δέκα χρόνια εισιτήριο διαρκείας και όπως και να χει θα δικαιούνταν και αυτός μία πρόσκληση. Τα πράγματα όμως είναι έτσι όπως σας τα αναλύουμε.

Στην ευχέρεια της ΑΕΚ είναι το πώς θα μοιράσει και αυτή τις προσκλήσεις της και που θα της δώσει.

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός για το 4/4 απέναντι στην ΑΕΚ (Pics-Vid)

Ο Ολυμπιακός για το 4/4 απέναντι στην ΑΕΚ (Pics-Vid)

38 χρόνια μετά συναντιούνται ξανά σε τελικό Κυπέλλου – Το πρώτο ζευγάρι στην ιστορία του Κυπέλλου πριν από 42 χρόνια- Το 3/3 σε τελικούς και το 11-2 στην ιστορία του Κυπέλλου για τους Πειραιώτες