Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μείναμε στο πλάνο, είχαμε ομαδικότητα και πήραμε τη νίκη»

«Μείναμε στο πλάνο, είχαμε ομαδικότητα και πήραμε τη νίκη»
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 - 22:45

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Εθνικής ομάδος επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας της Πορτογαλίας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2019.

Η Στέλλα Καλτσίδου μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τονίζοντας ότι εκείνη και οι συμπαίκτριές της έμειναν πιστές στο πλάνο, είχαν ομαδικότητα και έτσι μπόρεσαν να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Δείξαμε ομάδα, μείναμε στο πλάνο και είχαμε ομαδικότητα. Είχαμε καλή παρουσία, αν και κάναμε και λάθη, όμως δείξαμε καλή εικόνα ως ομάδα και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα. Η φιλοσοφία αυτής της ομάδας είναι όταν μπαίνει κάποια παίκτρια να δείχνει τα πάντα. Στην επίθεση ήταν καλή μέρα γιατί μπήκαν τα σουτ. Πάντα προσπαθούμε να χτυπήσουμε σε διάφορα κομμάτια και με διάφορες παίκτες. Υπάρχουν μέρες που κάποια παίκτρια θα πάρει τα σουτ. Αυτό σε κάνει ομάδα και κάθε φορά να υπάρχουν και διαφορετικά κομμάτια που θα κάνουν μια ομάδα καλύτερη».

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός για το 4/4 απέναντι στην ΑΕΚ (Pics-Vid)

Ο Ολυμπιακός για το 4/4 απέναντι στην ΑΕΚ (Pics-Vid)

38 χρόνια μετά συναντιούνται ξανά σε τελικό Κυπέλλου – Το πρώτο ζευγάρι στην ιστορία του Κυπέλλου πριν από 42 χρόνια- Το 3/3 σε τελικούς και το 11-2 στην ιστορία του Κυπέλλου για τους Πειραιώτες