Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άπαντες παρόντες για τον τελικό

Άπαντες παρόντες για τον τελικό
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 - 21:31

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Στην Κρήτη βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ ο Ολυμπιακός, για το τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου με την ΑΕΚ στα «2 Αοράκια». Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προπόνησε την ομάδα του νωρίτερα στο Φάληρο, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποια αγωνιστικά προβλήματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν μαζί με τους Δημήτρη Αγραβάνη, Κιμ Τιλί και Νίκο Αρσενόπουλο (αναβλήθηκε το τριήμερο στον Βόλο με την Εθνική Εφήβων), με τους πρώτους δύο να είναι ανέτοιμοι για να αγωνιστούν και τον τρίτο να συμπληρώνει την αποστολή και να μαζεύει εμπειρίες.

Την Παρασκευή η ομάδα θα γυμναστεί στα «2 Αοράκια», με τον Έλληνα τεχνικό να αποφασίζει την τελευταία στιγμή ποιον θα «κόψει» για την τελική 12άδα του Ολυμπιακού.

Tέλος συνέντευξη Τύπου εν όψει της διεξαγωγής του 43ου Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο διεξαγωγής του τελικού την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, στις 18.00 με την παρουσία των προπονητών και των αρχηγών των δύο ομάδων.

Διαβάστε επίσης

Από νωρίς να της κόψει την χαρά

Από νωρίς να της κόψει την χαρά

Ο Τόλης Λεούσης γράφει για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, την ανάγκη ενός τρόπαιου και τον τρόπο που οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να μπουν στην αναμέτρηση του Σαββάτου στα «2 Αοράκια».

«Πέταξε» για το Ηράκλειο (pic)

«Πέταξε» για το Ηράκλειο (pic)

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου το απόγευμα του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου.