Ντουντούκα
Ο Θρύλος με κόσμο στην Κρήτη, στο δεύτερό του σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να παλέψουμε για κάθε μπάλα και κατοχή»

«Να παλέψουμε για κάθε μπάλα και κατοχή»
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 - 19:07

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Πραγματοποιήθηκε, με πολλά οργανωτικά και τεχνικά προβλήματα η αλήθεια είναι, η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ το Σάββατο (17:15/ΕΡΤ1) στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο της Κρήτης,

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το παιχνίδι λέγοντας πως «παίζουμε έναν τελικό. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι κι αυτά τα παιδιά που θα βρεθούν στο γήπεδο και ο κόσμος από την τηλεόραση να το ευχαριστηθούν.

Είναι σημαντικό για μας γιατί μετά από χρόνια παίζουμε για το Κύπελλο. Είμαστε συγκεντρωμένοι, είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό που μένει είναι να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, να κάνουμε αυτά που πρέπει σε άμυνα και επίθεση και να παλέψουμε για κάθε μπάλα και κατοχή».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, λιτός όπως πάντα, Βασίλης Σπανούλης σχολίασε «εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος» ενώ ερωτηθείς για το αν επηρεάζει η ήττα στο πρωτάθλημα από την ΑΕΚ είπε πως «αυτό θα το ξέρουμε μετά τον τελικό».

Ο προπονητής της ΑΕΚ Ντράγκαν Σάκοτα είπε: «Χαιρόμαστε και εμείς που είμαστε σε έναν τελικό. Είναι μια διοργάνωση που είχαμε να μετάσχουμε πολλά χρόνια. Όλες οι χώρες παίζουν Κύπελλο και όλα τα μάτια είναι εκεί. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν παίζουμε τόσο συχνά σε τελικό, αλλά είμαστε 100% έτοιμοι να τα δώσουμε όλα. Είναι κάποιες εποχές όπως αυτή που θα θέλαμε να χαρεί και ο πρόεδρος ένα Κύπελλο. Αν είναι αύριο, θα είναι το τέλειο, αν όχι συνεχίζουμε».

Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» Ντούσαν Σάκοτα, υποστήριξε από την πλευρά του: «Προφανώς και εμείς από την πλευρά μας είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ. Θέλουμε να χαρεί τον τελικό ο κόσμος, αλλά και εμείς. Ο τρόπος ήταν σημαντικός γιατί μια ομάδα έφτασε στον τελικό νικώντας τον Παναθηναϊκό. Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα».

Διαβάστε επίσης