Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην ΕΟΚ δεν ξέρουν αν μπορεί να παίξει ο Βασιλόπουλος στον τελικό

Στην ΕΟΚ δεν ξέρουν αν μπορεί να παίξει ο Βασιλόπουλος στον τελικό
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 - 19:08

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Κάτι τέτοια πραγματικά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν… Ούτε 24 ώρες πριν από τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και η ηγεσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν έχει δικαίωμα συμμετοχής-βάση κανονισμών- στον τελικό του Σαββάτου ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Πως προέκυψε το θέμα; Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έχει ήδη αγωνιστεί στον θεσμό του Κυπέλλου με τον Άρη πριν μεταγραφεί στην ΑΕΚ. Το καταστατικό της Ομοσπονδίας που διοργανώνει το Κύπελλο είναι διαφορετικό από αυτό του ΕΣΑΚΕ για το πρωτάθλημα και απαγορεύει στον παίκτη να αγωνίζεται στον θεσμό με δύο διαφορετικές ομάδες μέσα στην ίδια σεζόν.

Οι Τάκης Τσαγκρώνης και Αριστείδης Γολέμης που βρίσκονται στο Ηράκλειο ρωτήθηκαν σχετικά και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ είπε το… αμίμητο. Δεν γνωρίζουμε…

«Όσον αφορά το θέμα που παρουσιάστηκε πριν από λίγο από έναν ραδιοφωνικό σταθμό, αυτή τη στιγμή δεν είμαστε 100% για να δώσουμε θετική ή αρνητική απάντηση. Εξετάζουμε το ζήτημα. Θα ενημερωθούν μέχρι το βράδυ οι ομάδες για να ξέρει και η ΑΕΚ αν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παίκτη. Δεν μπορούμε να πούμε είτε "ναι" είτε "όχι". Θα γίνει ότι λένε οι κανονισμοί».

Μιλάμε για ένα θέμα που όφειλαν να έχουν μελετήσει όλες αυτές τις ημέρες και να γνωρίζουν, αλλά… η ΕΟΚ δεν διακρίνεται για την οργάνωσή της.

Διαβάστε επίσης