Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ καλό τεστ»

«Πολύ καλό τεστ»
Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 - 17:56

Ως ένα πολύ καλό τεστ ενόψει της συνέχειας χαρακτήρισε το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου η Αννα Σπυριδοπούλου.

Η παίκτρια του Θρύλου τόνισε στις δηλώσεις της αμέσως μετά το τέλος του ματς ότι η ομάδα της έβγαλε ενέργεια στο παρκέ και πήρε το ματς, ενώ επισήμανε ότι πλέον η ομάδα ετοιμάζεται για τις επόμενες αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ και τον Φάρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Ήταν μία πολύ καλή νίκη η σημερινή απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Είχαμε ένα κενό 15 ημερών με την Εθνική αλλά θεωρώ ότι προσαρμοστήκαμε πολύ γρήγορα και βγάλαμε ενέργεια στο παρκέ. Τώρα ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Φάρο και ήταν ένα πολύ καλό τεστ το σημερινό για εμάς».

Διαβάστε επίσης

Κατοστάρα στο ρελαντί ο Θρύλος

Κατοστάρα στο ρελαντί ο Θρύλος

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε εύκολα με 102-56 του Ολυμπιακού Βόλου για την 15η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δίπλα στην ομάδα οι πρόεδροι

Δίπλα στην ομάδα οι πρόεδροι

Οι ιδιοκτήτες και πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσαν το «παρών» στα «Δύο Αοράκια» και παρακολούθησαν από κοντά τον τελικό του Θρύλου κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος.

«Το θέλουμε πολύ»

«Το θέλουμε πολύ»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος και τόνισε ότι όλοι στον Ολυμπιακού διψούν για την κατάκτηση του τροπαίου.