Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κρίμα!

Κρίμα!
Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 - 13:11

Ακόμα μια άσχημη σελίδα στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εκεί που νόμιζες πως μετά τις νίκες με Φενέρ και Ρεάλ, έχει πάρει τα πάνω του, να ακόμα μια άσχημη εμφάνιση σε παιχνίδι που ΚΡΙΝΕΤΑΙ τίτλος και απώλεια του Κυπέλλου. Η ΑΕΚ πήρε δίκαια το τρόπαιο και ό,τι άλλο να γραφτεί, θα είναι περιττό.

Απλά, είναι κρίμα για την ομάδα που έχασε ακόμα ένα Κύπελλο, όπως το χάνει ανελλιπώς από το ΠΑΟ από το '12 και μετά, ενώ φέτος που δεν υπήρχε ΠΑΟ, το έχασε από την ΑΕΚ. Πραγματικά, τέτοιες ευκαιρίες, είναι σπάνιες. Και κάπως έτσι ο Ολυμπιακός έμεινε στα εννέα Κύπελλα.

Δεν έχουν βέβαια σημασία οι αριθμοί, αλλά είναι κρίμα γενικότερα για αυτή την ομάδα, με το ρόστερ που έχει και την ποιότητά του, όλα αυτά τα χρόνια, να έχει κατακτήσει λιγότερα τρόπαια γενικότερα, από όσα πραγματικά αξίζει. Άξιζε δηλαδή 1-2 Κύπελλα από το '12 και μετά, αλλά στα κρίσιμα ματς δεν μπορούσε.

Στους τελικούς της Ευρωλίγκας, ήταν καλύτεροι οι άλλοι, έπαιζαν και στην έδρα τους, λες πάει στο καλό. Ενώ στα πρωταθλήματα, θα μπορούσε να το πάρει και το '14, αλλά και το '17. Τώρα τι γίνεται και... κλατάρουν στους αγώνες που κρίνονται τρόπαια, ας το βρουν στην ομάδα. Και ξαναγράφουμε πως για τέτοιους παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός, θα έπρεπε να έχει κατακτήσει περισσότερα τρόπαια.

Κρίμα για χθες, χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία...

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψε το πρωί

Επέστρεψε το πρωί

Νωρίς το πρωί επέστρεψε από την Κρήτη ο Ολυμπιακός, μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Κύπελλο.