Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να συνέλθει άμεσα

Να συνέλθει άμεσα
Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018 - 15:15

Καθόλου καλό δεν είναι το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, όπως όλα φαίνονται θα δρομολογήσει εξελίξεις με τους προέδρους να ετοιμάζουν σύντομα τις κινήσεις τους, με την σκέψη ενίσχυσης του ρόστερ να είναι ορατή.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να βρουν άμεσα τον τρόπο να γυρίσουν την κατάσταση, αρχής γενομένης στο ματς με την Βαλένθια, στις 22 Φεβρουαρίου για την Ευρωλίγκα στο ΣΕΦ.

Χρόνος για δάκρυα δεν υπάρχει και όλοι θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους, να δουν τι φταίει, ώστε να πάρουν τη νίκη κόντρα στην ισπανική ομάδα. Ασχετα με τις εξελίξεις που ενδεχομένως θα φέρουν αλλαγές στην ομάδα, όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θα πρέπει να βγάλουν εγωισμό, να δείξουν αντίδραση στο επόμενο ματς, ώστε να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της Ευρωλίγκα.

Η χρονιά δεν έχει τελειώσει και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κυνηγήσει τους δύο πιο σημαντικούς τίτλους της σεζόν, βελτιώνοντας την εικόνα του, κάτι το οποίο οφείλει να κάνει αρχικά κόντρα στην ομάδα του Ερικ Γκριν.

Διαβάστε επίσης

Επιστρέφει στο ΣΕΦ ο Γκριν (vid)

Επιστρέφει στο ΣΕΦ ο Γκριν (vid)

Ο Αμερικανός γκαρντ θα επιστρέψει την ερχόμενη Πέμπτη στην Ελλάδα και στον Πειραιά για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Βαλένθια, κάτι το οποίο βρίσκεται στα σημαντικά στοιχεία της Ευρωλίγκα για αυτή την αγωνιστική.