Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ετοιμοι για τον αγώνα»

«Ετοιμοι για τον αγώνα»
Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018 - 18:52

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Είναι νεοφερμένος στον Ολυμπιακό και ανυπομονεί και αυτός, όπως και οι φίλοι του Θρύλου, για το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.. Ο λόγος για τον Μπόμπι Μπράουν, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση των δημοσιογράφων και μίλησε για τη νέα του περιπέτεια στην ομάδα του Πειραιά.

Ο 33χρονος γκαρντ μίλησε:

- Για το αν είναι έτοιμος για ντεμπούτο μετά από μόλις μια εβδομάδα: «Ναι, είμαι έτοιμος. Το τεχνικό επιτελείο και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν, κάναμε στις προπονήσεις τα συστήματα. Ήταν μια καλή εβδομάδα, οπότε είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι».

- Για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και τί του έχουν πει οι "ερυθρόλευκοι": «Έχω δει πολλά τέτοια παιχνίδια. Έχω δει ακόμη κι όταν έπαιζα στον Άρη, από την τηλεόραση. Δεν έχω υπάρξει ποτέ μέρος τέτοιου αγώνα, αλλά μου έχουν πει πάνω-κάτω τι να περιμένω. Θα είναι πάρα πολλοί φίλαθλοι, αλλά είμαστε όλοι έτοιμοι γι' αυτόν τον αγώνα».

- Για τον Κέι Σι Ρίβερς: «Σίγουρα είναι παίκτης που αλλάζει το παιχνίδι. Είναι παίκτης κλειδί από τον πάγκο και τρομερός σουτέρ. Είναι ολοκληρωμένος παίκτης και παίκτης κλειδί για κάθε ομάδα».

Διαβάστε επίσης