Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

MVP ο Ρόμπερτς (pic)

MVP ο Ρόμπερτς (pic)
Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018 - 09:26

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα πραγματοποίησε ο Μπράιαν Ρόμπερτς στη νίκη του Θρύλου επί του Παναθηναϊκού με 87-85.

Ο Αμερικανός γκαρντ βγήκε μπροστά και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου ο Ολυμπιακός να «αλώσει» το ΟΑΚΑ! Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε για 20:11 λεπτά, στα οποία είχε 18 πόντους με 1/1 δίποντα, 4/4 τρίποντα και 4/5 βολές, ενώ παράλληλα, κατέβασε 2 ριμπάουντ, συγκεντρώνοντας 18 πόντους στο σύστημα ranking.

Σπουδαία εμφάνιση από τον γκαρντ του Θρύλου, ο οποίος κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης! Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τον καλό Ρόμπερτς και η σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε στο ΟΑΚΑ θα τον βοηθήσει πολύ ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ:

Διαβάστε επίσης

Σσσσσσ… ΣΕΒΑΣΜΟΣ!

Σσσσσσ… ΣΕΒΑΣΜΟΣ!

Ο Θρύλος πήρε στο ΟΑΚΑ, έστω και στην παράταση ότι ακριβώς του άξιζε… «Διπλό» με 87-85 και στο 17-7 στην βαθμολογία της Ευρωλίγκας, σφιχταγκαλιάζοντας την 2η θέση!

Έγραψε ιστορία ο Πρίντεζης

Έγραψε ιστορία ο Πρίντεζης

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ξεπέρασε τους 2.500 πόντους στην Ευρωλίγκα και πλέον βρίσκεται στην 9η θέση στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της διοργάνωσης.

«Δείξαμε χαρακτήρα»

«Δείξαμε χαρακτήρα»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στους λόγους… γοήτρου, στην ψυχραιμία και στον Ρόμπερτς