Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μέχρι το τέλος του ταξιδιού, αυτόν τον Ολυμπιακό θα βλέπετε»

«Μέχρι το τέλος του ταξιδιού, αυτόν τον Ολυμπιακό θα βλέπετε»
Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018 - 13:29

Δηλώσεις για τον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟ έκανε ο Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος τόνισε πως από εδώ και πέρα, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα βλέπει αυτόν τον Θρύλο που έπαιξε και κέρδισε χθες. Με ωραίο παιχνίδι και διάβασμα του αντιπάλου. Ο MVP της χθεσινής αναμέτρησης, τόνισε πως ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε καλά την αντίδραση του ΠΑΟ και να γιατί έφτασε στη μεγάλη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόμπερτς στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για τη μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησε και αν την είχε ανάγκη: «Σίγουρα, σίγουρα! Χωρίς δεύτερη σκέψη. Έψαχνα μια τέτοια εμφάνιση καιρό τώρα, αλλά δεν έβγαινε… Απόψε (σ.σ. χθες), πάντως, υπήρχε κίνητρο να έρθουμε σε μία μεγάλη και δύσκολη έδρα και να φύγουμε νικητές. Μετρούσαμε διαδοχικές ήττες από τον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη και ήρθαμε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε και να παίξουμε σκληρά. Τα plays και τα δύσκολα σουτ μας βγήκαν και τελικά πετύχαμε το στόχο μας. Χαίρομαι για την προσωπική μου απόδοση, αλλά δεν έχει σημασία… Αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζει η ομάδα και να πλησιάζει τους στόχους της».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την εξέλιξή του: «Δεν συνέβη κάτι περίεργο… Απλά κάποια στιγμή θα πολεμούσε ο Παναθηναϊκός, όπως και έκανε στην τέταρτη περίοδο. Οι αντίπαλοι έβγαλαν την περηφάνια τους στο παρκέ και είχαν κίνητρο να μη μας αφήσουν να φύγουμε με το διπλό. Αυτό είναι το παιχνίδι και θα πρέπει ανά πάσα ώρα και στιγμή να είσαι έτοιμος να αντιδράσεις και να μείνει προσηλωμένος στο στόχο σου. Διαχειριστήκαμε το σκαμπανέβασμα της απόδοσής μας και τελικά εμείς αναδειχτήκαμε νικητές».

Για το γεγονός πως τέτοιες νίκες δίνουν ώθηση και πλησιάζει ο στόχος του Βελιγραδίου: «Είναι απλά ακόμη μία νίκη που μας φέρνει πιο κοντά, δεν εξασφαλίζει κάτι. Δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και να σκεφτόμαστε από τώρα το Βελιγράδι. Ήταν σίγουρα μία τεράστια νίκη και τη θέλαμε, αλλά θα πρέπει να κρατήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να κοιτάξουμε μπροστά».

Για την υπόσχεσή που δίνει στον κόσμο του Ολυμπιακού; «Η αποψινή νίκη και η μάχη που δώσαμε θα είναι οδηγός μας για τη συνέχεια. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να παλεύουμε, όπως κάναμε σήμερα. Μέχρι το τέλος του ταξιδιού, αυτόν τον Ολυμπιακό θα βλέπετε!».

Για το αν η εμφάνισή του ήταν μόνο η αρχή: «Σίγουρα θα συνεχίσω να παλεύω. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να βάζω τα δύσκολα και μακρινά σουτ, αλλά θα είμαι εδώ να παλέψω!».

Διαβάστε επίσης

Μπράβο!

Μπράβο!

Ήταν μια νίκη απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο και με τον Ολυμπιακό επιτέλους να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και να δείχνει την αξία του.

3/3 στις παρατάσεις!

3/3 στις παρατάσεις!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε στην παράταση τον Παναθηναϊκό, όπως έκανε και στα παιχνίδια με την Ρεάλ (εντός) και τη Φενέρ (εκτός).