Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο 9-4 στην Ευρώπη!

Στο 9-4 στην Ευρώπη!
Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018 - 12:59

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δύο ημέρες από τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, αλλά αξίζει να γίνει μια αναφορά για το τι έχει κάνει στον ΠΑΟ ο Θρύλος στην Ευρώπη, όπου εκεί σφυρίζουν κανονικοί διαιτητές και όχι Έλληνες, που κάνουν ό,τι θέλουν και εμποδίζουν συνεχώς τον Θρύλο, που για να πάρει ένα πρωτάθλημα εδώ, θα πρέπει να κερδίζει οκτώ παίκτες και να υπερβάλλει εαυτόν.

Στο 9-4 είναι οι νίκες του Ολυμπιακού λοιπόν επί του ΠΑΟ στην Ευρώπη. Στα Final 4 ο Θρύλος προηγείται με 2-1, στην έδρα του ΠΑΟ το σκορ είναι 3-2 υπέρ του Ολυμπιακού και 4-1 στο ΣΕΦ. Πουθενά δεν υπερέχει ο ΠΑΟ. Εκεί δηλαδή που σφυρίζουν κανονικοί ρέφερι και όχι... κομάντο, ο Ολυμπιακός είναι κατά πολύ καλύτερος.

Δεν έχει μία ή δύο νίκες παραπάνω, αλλά τις υπερδιπλάσιες. Να λοιπόν τι γίνεται όταν ο Ολυμπιακός παίζει στην Ευρώπη με τον ΠΑΟ. Έχει παντού περισσότερες νίκες από τον αντίπαλό του, πάρα πολύ απλά, διότι στην Ευρωλίγκα σφυρίζουν σωστοί και αμερόληπτοι ρέφερι και όχι όπως στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός-Φάρος LIVE

Ολυμπιακός-Φάρος LIVE

Την ομάδα του Φάρου Κερατσινίου αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ελλάδας.

Στο τέλος τον διέλυσε

Στο τέλος τον διέλυσε

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε με 74-49 του Φάρου Κερατσινίου και παραμένει πρώτη στην Α1 και αήττητη στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ανάλυση και χαλαρό πρόγραμμα

Ανάλυση και χαλαρό πρόγραμμα

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του ανέλυσαν στους παίκτες το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό – Χαλαρό πρόγραμμα για τους «ερυθρόλευκους», θεραπεία για Σπανούλη και Πρίντεζη.