Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει… προσοχή!

Θέλει… προσοχή!
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 - 11:45

Ενα ακόμα βήμα για την κατάληψη της 2ης θέσης στη regular season θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ την Μπάμπεργκ, για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Live από το gavros.gr στις 21:00/NS1…

Οι Γερμανοί μπορεί να βρίσκονται 13η θέση και να έχουν ρεκόρ 9-15, ωστόσο, πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, την οποία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουν οι «ερυθρόλευκοι». Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και να είναι συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, προκειμένου στο τέλος της βραδιάς να πανηγυρίσουν την 18η νίκη τους στη διοργάνωση.

Η Μπάμπεργκ, η οποία θα παραταχθεί με τον Λούκα Μπάνκι στον πάγκο της, έρχεται στο ΣΕΦ με στόχο να πουλήσει ακριβά το τομάρι της και οι Πειραιώτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη! Αλλωστε, όπως ανέφερε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, η γερμανική ομάδα θέλει να δείξει το καλό της πρόσωπο, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το παιχνίδι ως «ύπουλο».

Ο Ολυμπιακός είναι υποψιασμένος και με τον κόσμο στο πλευρό του θα δώσει όλα για να υπερκεράσει το εμπόδιο της Μπάμπεργκ, πετυχαίνοντας μια ακόμα σπουδαία νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο προπονητής του Θρύλου σε αυτή τη μάχη θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, πλην του μακροχρόνια τραυματία, Δημήτρη Αγραβάνη.

Διαβάστε επίσης

Ξορκίζει τον κακό του δαίμονα

Ξορκίζει τον κακό του δαίμονα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε μια αδύναμη ομάδα, την Μπάμπεργκ, που έχει βρει τον τρόπο να του κάνει τη ζωή δύσκολη, παραδόξως και… συνεχώς.

Χάνει τον Ολυμπιακό ο Σερμαντίνι

Χάνει τον Ολυμπιακό ο Σερμαντίνι

Ο Γεωργιανός τραυματίστηκε και θα χάσει το ματς με τους «ερυθρόλευκους», το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 30 Μαρτίου.

Έλειψε πολύ…

Έλειψε πολύ…

Ο Κιμ Τιλί δίνει πολλά πράγματα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και η επιστροφή του στα παρκέ έχει γίνει ήδη αισθητή στην βελτίωση της εικόνας των «ερυθρόλευκων».